SİYASET
Giriş Tarihi : 14-01-2024 02:52   Güncelleme : 14-01-2024 17:40

İncesu Halkı Başkan Mustafa İlmek'e Tepkili!

AK Parti yönetimine tepki için Zekeriya Karayol yerine İYİ Parti başkan adayı Mustafa İlmek'i seçen İncesu halkı, sandığı bekliyor. İlmek'in parti değiştirmesi İncesu halkını kızdırmış !

İncesu Halkı Başkan Mustafa İlmek'e Tepkili!

İYİ PARTİ'den AK PARTİ'ye geçmesi nedeniyle İncesu İlçe halkının gözünde puan kaybeden Mustafa İlmek'in, hizmetlerinden de memnun olmayan vatandaşlar bu seçimde değişime gitmek istiyor. İlmek'in en büyük rakibi ise, geçen seçimlerde AK Parti'nin adayı olan Zekeriya Karayol..

İNCESU HALKI İLMEK'E KIZGIN:
AK Parti'nin yönetiminden memnun olmaması nedeniyle İYİ Parti adayı Mustafa İlmek'e oy vererek seçilmesini sağlayan İncesu halkı, oy verdiği başkanın parti değiştirmesini unutmamışa benziyor. Seçimlerin hemen ardından İYİ Parti'den AK Parti'ye geçerek seçmenini adeta şoke eden Mustafa İlmek, ilk görev döneminin bitmesine günler kala seçmenin tepkisini daha derinden hissetmeye başladı. İncesu halkının AK Parti'ye olan tepkisinin üzerine bir de İlmek'in kendine oy verenleri adeta ortada bırakmıştı. Bu durumu unutmayan halk, İlmek ile hesaplaşma zamanı olarak 31 Mart seçimlerini bekliyor.

İLMEK'E GÜÇLÜ RAKİP:
5 Yıl önce AK Parti Belediye Başkanı olarak görev yapan Zekeriya Karayol'u çok az bir oy farkla koltuğundan indiren ve İY Parti'ye bir zafer kazandıran Mustafa İlmek'in 31 Mart'ta en büyük rakibi yine aynı isim. İlmek'in İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçmesiyle birlikte, bu kez Yeniden Refah Partisi'nin İncesu Belediye Başkan adayı olacağı neredeyse kesinleşen Zekeriya Karayol, ilçe halkının desteğini arkasına almış gibi gözüküyor. Karayol'un başkan adaylığını destekleyen İncesu halkı, 31 Mart seçimlerinde ilçede büyük bir mücadelenin yaşanmasına neden olacağa benziyor .

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz