SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2024 19:07

İYİ Parti Milletvekili Ataş: Pınarbaşı'nda Yaşananlar Beni Rahatsız Ediyor

İYİ Parti Kasyeri Milletvekili Dursun Ataş, Pınarbaşı'nda yaşanan olaylarla ilgili olarak sert çıktı. Ataş, ''Pınarbaşı karıştırılıyor, buna Pınarbaşılı müsaade etmez'' dedi.

İYİ Parti Milletvekili Ataş: Pınarbaşı'nda Yaşananlar Beni Rahatsız Ediyor

Pınarbaşı ilçesinde yaşanan olayları değerlendiren İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Şuanda kim haklı haksız bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var Pınarbaşı karıştırılıyor. Daha fazla karıştırılmasına Pınarbaşılı müsaade etmez, etmeyecektir de” dedi.

Ataş Pınarbaşı seçimleriyle ilgili olararak şunları söyledi:  “Orası benim memleketim şuana kadar bu tür olayların içersinde hiç olmadım. Hep o memleketin huzuru için uğraştım. Şuan için tüm Kayseri’den sorumluyuz Kayseri için uğraşıyoruz. Kendi partimin itiraz ettiği yerlerle ilgileniyordum. Pınarbaşı ile çok fazla hem hal olamadım. Türkiye gündemi üzerinden Kayseri gündemi üzerinden takip ettik. Tabii ki buralardan birilerinin gidip orada Pınarbaşı’nı o kadar karıştırmaya hakları yok. Bunu net söyleyeyim. Daha da karıştırırlarsa hepimiz devreye gireriz. Pınarbaşılı olarak olaylara el koyarız. Ve hiç kimsede giremez oraya. Öyle devletin dışında devletin kanunu dışında hiç kimse giremez. Bunlara yol verilmemesi lazım'' ifadelerini kullandı.

Pınarbaşı'nın karıştırılmak istendiğini ve buna müsade etmeyeceğini dile getiren Milletvekili Ataş, ''Orada bir seçim yapıldı. Öncelikle her ilçede olduğu gibi orada da eksikler olabilir. Kanuni olarak tam bilgi sahibi değilim. Şuana kadar Pınarbaşı üzerinden çok gündem yaratılıyor. Bu da bir Pınarbaşılı olarak bizleri rahatsız ediyor. Bir partili olarak değil Pınarbaşılı olarak, iyi partili olarak ta değil veya eski bir MHP’li, yada CHP’li olarak ta değil.  Dursun Ataş olarak, İyi Parti Milletvekilliğini bir tarafa bırakıp, insan olarak orada yaşananlar beni rahatsız ediyor. Şuanda kim haklı haksız bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var Pınarbaşı karıştırılıyor. Daha fazla karıştırılmasına Pınarbaşılı müsaade etmez, etmeyecektir de.” yorumunu yaptı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz