SİYASET
Giriş Tarihi : 09-01-2024 10:46   Güncelleme : 09-01-2024 11:51

İYİ Parti'de Talas'a sürpriz aday

ETV Kayseri'de yayımlanan Kayseri Kulisi'nde Gazeteciler Ferhat Yağmur ile Recep Bulut, İYİ Parti'nin sürpriz Talas adayını açıkladı

İYİ Parti'de Talas'a sürpriz aday

31 Mart Yerel seçimlerine artık çok az bir zaman kaldı. Partiler, Belediye seçimleri ile ilgili hazırlıklarına başladı. İyi Parti'nin, Belediye Başkan Adayları belli oldu. İşte o isimler..

KULİSTEN BİLGİLER GELDİ
Etv Kayseri'de yayımlanan Kayseri Kulisi programında, Etv Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur'un moderatörlüğünde ve Gazeteci Recep Bulut'un konuk olduğu programda İyi Parti'nin adayları değerlendirildi. İyi Parti'nin adayları belli olurken, programda süpriz bir isim açıklandı. Meral Akşener'in Kayseri adaylarını tanıttığını programda, ismi geçmeyen Talas İlçesi'nin Başkan adayı bu programda açıklandı. İyi Parti'nin Talas Belediye Başkan adayının Göker Gözütok olduğu bildirildi. İnşaat Mühendisi olan Göker Gözütok, Kayseri Kamu Müteahitleri Derneği (KAYMÜDER)Başkanlığını yürütüyor. KAYMÜDER çatısı altında, son dönemde yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Gözütok'un yapacağı bir toplantıyla adaylığını resmen ilan etmesi bekleniyor. 


Kardelen ErdemirKardelen Erdemir