GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2024 14:48

Kayseri'de dev uyuşturucu operasyonu!

Operasyonda toplam 476,62 gram Narkotik Madde, silah, av tüfeği, hassa terazi ve uyuşturucudan aranan ve kesinleşmiş hapis cezasıbulunan iki kişi yakalandı

Kayseri'de dev uyuşturucu operasyonu!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü
ekipleri gençlerin yoğun olarak bulunduğu yerlerde yaptığı uygulamalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, tabanca, av tüfeeği ve hassa terazinin yanı sıra uyuşturucu tecareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmaktan kesinleşmiş hapis cevazı bulunan iki kişiyi yakaladı. 

GÖZ AÇTIRILMIYOR
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gençlerin yoğun olarak bulunduğu yerlerde uygulama gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada, 81,04 gram Esrar, 29,58 gram Metamfetamin, 366 gram Skunk, 1 Adet Tabanca, 1 Adet Av Tüfeği, 1 Adet Hassas Terazi olmak üzere toplamda 476,62 gram Narkotik Madde ele geçirilmiş ve 14 şahıs hakkındaişlemlere başlandı. Ayrıca, 
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 21 yıl 2 ay hapis hapis cezası bulunan A.K (1992 doğumlu) ve Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile arandığı tespit edilen H.S (1980 doğumlu)  yakalanarak cezaevine teslim edildi.

MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRECEK

Konuyla ilgili Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir” denildi. 

Erhan KanErhan Kan