GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2024 21:38

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın çarptığı mobilet sürücüsü yaşamını yitirdi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarptığı mobiletin Suriye uyruklu sürücüsünün yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın çarptığı mobilet sürücüsü yaşamını yitirdi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın iftar saatine yakın kulüp tesislerinden çıkarak şehir merkezine doğru gittiği sırada ışık ihlali yapan mobilet sürücüsüne çarpmasıyla meydana gelen kaza da, ağır yaralanan Suriye uyruklu vatandaşın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Zümrüt Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı 38 AKA 095 plakalı cipin çarptığı mobiletin sürücüsü yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ağır yaralanan mobilet sürücüsü İ.M. ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kaza da Ali Çamlı kontrolündeki ciple çarpışan mobiletin havaya savrulduğu ve sürücüsünün yaklaşık 50 metre sürüklendiği görülüyor.

Olayın ardından Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın da önce polisi aradığı, ardından ise Kayserispor eski yöneticisi Mustafa Tokgöz'ü ve şehrin mülki amirlerinden bazı isimleri arayarak kaza ile ilgili bilgi verdiği öğrenildi. Kaza sonrasında karakola ifade veren Ali Çamlı'nın, serbest bırakıldığı bilgine ulaşıldı.

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz