SPOR
Giriş Tarihi : 02-12-2023 10:26

Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Sinkaflı Tehdit

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın Gazeteci Ali Türkaslan ile yaptığı telefon konuşmasında kullandığı küfürlü sözlerin ses kaydı sosyal medyaya düştü. Çamlı, Gazeteci Türkaslan'a ''Seni Cumhuriyet Meydanında Domaltıp S***ceğim'' diyor!

Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Sinkaflı Tehdit

Kayserispor Başkanı ALi Çamlı'nın 5 ay hapis cezası almasına neden olan tehdit içerikli konuşmasının ses kaydı sosyal medyaya düştü. Başkan Çamlı'nın Gazeteci Ali Türkaslan'a kullandığı küfür dolu sözlerin yer aldığı kayıt dikkat çekti.

İMAMDAN KÜFÜR DOLU SÖLER:
Eski mesleği imam olan ve Kayseri'nin önemli isimlerinden birisi olarak nam yapan Ali Çamlı'nın, Gazeteci Ali Türkaslan'ı arayarak küfür dolu sözlerle tehditte bulunmasıyla ilgili görülen mahkeme sonlandı. Başkan Çamlı 5 ay hapis cezası alırken, suçun bir daha tekrarlanmamasına karşılık 5 yıl ertelendi. Bu süreçle ilgili Kayserispor cephesinden yalanlama gelirken kamuoyu sosyal medyaya düşen ses kaydıyla çalkalandı. Başkan Ali Çamlı, Gazeteci Ali Türkaslan'ı arayarak ''Seni Cumhuriyet Meydanında Domaltıp S***ceğim'' tehdidinde bulunduğunu ispatlayan ses kaydı sosyal medyaya düştü.

ALİ TÜRKASLAN'A KÜFÜR:
Gazeteci Ali Türkaslan'ı telefonla arayan ve yazdığı bir yazı ile ilgili sorular soran Ali Çamlı, ''Ali bundan sonra senle olan bütün dostluğumuz arkadaşlığımız bitmiştir. Tamam mı? Bundan sonra sen ne yapabiliyorsan yap. Bundan sonra da benden bekle ne bekliyorsan. Pazartesi günü adliyede akşama kadar seninle ilgili ne yapabiliyorsam onu yapacam oğlum haberin olsun. Anladın mı?'' diyerek önce sert bir dille uyarıda bulundu. Ardından sinirine hakim olamayan Ali Çamlı, ''Anladın mı oğlum. Seni S***ceğim bak. Seni Cumhuriyet Meydanı’nda domaltıp S***ceğim. Bundan haberin olsun. Seni var ya bu memlekete ibne edeceğim. Yaptığın bütün yolsuzlukları, pislikleri A'dan Z'ye hepsini adliyeye veriyorum oğlum'' sözlerini kullandığı ses kaydı büyük yankı uyandırdı. 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz