SPOR
Giriş Tarihi : 14-03-2024 11:53

Kayserispor maçında düdük çalacak isim belli oldu

Mondihome Kayserispor'un Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçını yönetecek hakem belli oldu. İşte o isim!

Kayserispor maçında düdük çalacak isim belli oldu


Dijital Atamayla Belirlenen Trendyol Süper Lig 30. Hafta Hakemleri Açıklandı. Trendyol Süper Lig'in 30. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Buna göre yarın oynanacak olan Corendon Alanyaspor-Mondihome Kayserispor karşılaşmasını İzmir Bölgesi’nden Emre Kargın yönetecek. Kargın’ın yardımcılıklarını Murat Şener ile Bursan Duran üstlenecek. Mücadelede Fatih Tokail ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Üçüncü kez Kayserispor maçında düdük çalacak
İzmir Bölgesi Hakemi olan Emre Kargın, bu sezon üçüncü kez Mondihome Kayserispor’un maçını yönetecek. Kargın daha önce Sarı-Kırmızılı temsilcimizin deplasmanda 3-2 kazandığı Başakşehir maçında düdük çalmıştı. Kargın’ın bu sezon yönettiği bir diğer maçta ise temsilcimiz Ankaragücü karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrılmıştı.

En son Fenerbahçe-Pendik maçında düdük çaldı
Emre Kargın, bu sezon en son spor kamuoyunun günlerce konuştuğu Fenerbahçe-Pendikspor maçını yönetmişti. Fenerbahçe’nin 4-1 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada verilen ve verilmeyen kararlar uzun süre tartışılmıştı.

 

Erhan KanErhan Kan