SPOR
Giriş Tarihi : 12-01-2024 00:25

Kayserispor Vefa Paketi'ni Hangi Firma Yapıyor?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın yeniden uygulamaya soktuğu Kayserispor Vefa Paketi'nin nerede ve hangi firma tarafından hazırlandığıyla ilgili ilginç iddialar kulaktan kulağa yayılır hale geldi. Peki bu Vefa Paketini, hangi firma hazırlıyor? Gözler Başkan Ali Çamlı'da !

Kayserispor Vefa Paketi'ni Hangi Firma Yapıyor?

Süper Lig’de gösterdiği başarıyla üst sıralara kadar tırmanmasına rağmen, son 3 maçta peş peşe yenilgiler alan Kayserispor’un içinde bulunduğu maddi zorluklardan kurtulması için düzenlenen Vefa Paketi hakkında çok bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımın Başkanı Ali Çamlı’nın ‘’Bere-kaşkol ve sweat mont’’ şeklindeki kışlık Kayserispor Vefa Paketi’nin çok ilginç bir yerden yaptırıldığı iddia edildi. Uun zaman sonra MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a hediye etmesiyle birlikte yeniden gündeme gelen Vefa Paketi, iddiaların merkezi haline geldi.
KIŞLIK VEFA PAKETİ:
Önceki dönem Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz’ün özel olarak hazırlattırdığı ve şehrin önde gelen isimlerine sarı-kırmızılı takıma destek olmasına fırsat vermek için 5.000 TL’den satılan Vefa Paketi, mevsimsel güncellemeye girdi. İbrahim Tokgöz’ün görevden ayrılmasının ardından bir süre duraksayan, şimdilerde ise ‘’Bere-kaşkol ve sweat mont’’ şeklindeki kışlık Kayserispor Vefa Paketi hazırlattıran Başkan Ali Çamlı hakkında fısıltı gazetesinde ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre daha önce çok sembolik bir rakama mal edilen Vefa Paketi’nin, yeni versiyonu oldukça yüklü bir rakama hazırlattırılıyor.

VEFA PAKETİ NEREDE ÜRETİLİYOR:
Kayserispor logolu özel bir kutunun içerisine konulan bere, kaşkol (atkı) ve sweat mont şeklindeki Kışlık Vefa Paketi’nin nerede üretildiğiyle ilgili oldukça ilginç iddialar ortaya atılmaya başlandı. Başkan Ali Çamlı’nın Kayseri bayisi olduğu Sarar Giyim Fabrikası’nda üretildiği yönünde iddiaların ortaya atıldığı Kayserispor Vefa Paketi’ni hazırlayan şirket, ortaya atılan iddialarla birlikte merak konusu oldu. Ali Çamlı’nın bayiliğini yaptığı Türkiye’nin en köklü ve en pahalı firmalarından birisi olan Sarar Giyim’de hazırlandığı yönünde teyite muhtaç iddiaların ayyuka çıktığı Kayserispor Vefa Paketi’nin maliyeti de ayrıca merak konusu oldu.

KAÇA MAL EDİLİYOR?:
Kayserispor’u seven iş adamlarının gönüllerinden kopan tutarları verdikleri bu vefa paketinin nerede hazırlandığı kafalarda soru işaretleri uyandırırken, maliyeti de kafa karıştırdı. Yaptırıldığı firmanın gizemi nedeniyle oldukça merak uyandıran Vefa Paketi’nin nerede ve kaç liraya yaptırıldığının yanı sıra kaç adet ürettirildiği de kafalarda soru işareti uyandıran bir diğer konu oldu.

GÖZLER ALİ ÇAMLI’DA:
Kayserispor Vefa Paketi’nin nerede üretildiğiyle ilgili merak uyandıran soruların ardından gözler Sarı-Kırmızılı takımın Başkanı Ali Çamlı’ya çevrildi. Çamlı’nın bu paketleri gerçekten bayisi olduğu Sarar Giyim firmasına hazırlattığı yönündeki söylentiler son günlerin en fazla konuşulan konusu oldu. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın hakkında ortaya atılan ve kulaktan kulağa yayılan bu iddialarla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz