SPOR
Giriş Tarihi : 26-01-2024 00:53

Kayserispor'da Fatura Murat Duman'a Kesildi !

Süper Lig'de 7 maçtır kaybeden Kayserispor'da, gözler kulüp yönetimine kesildi. Peş peşe alınan yenilgilerin sorumlusu Sportif Direktör Murat Duman mı? Spor camiası oklarını Murat Duman'a çevirdi.

Kayserispor'da Fatura Murat Duman'a Kesildi !

Süper Lig'de kötü gidişine Samsunspor halkasını da ekleyen Kayserispor'da bardak taştı. 7 Maç ligde, 1 maç kupada olmak üzere 8 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Kayserispor'da Sportif Direktör Murat Duman'ın görevi bırakması bekleniyor.

MURAT DUMAN'A TEPKİ:
Sarı-kırmızılı takımın transfer yapabilmesi için harcadığı milyonlarca doların adeta çöpe gitmesinde ve getirilen oyuncuların verimsizliği nedeniyle gözler Sportif Direktör Murat Duman'a çevrildi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın üst akıl olarak kullandığı iddia edilen ve sezon başı transferlerinde yüzde yüz yönlendirmesi olduğu söylenen Murat Duman'ın istifa etmesini bekleyen bir kesim, alınan yenilgileri de buna bağlıyor. Hasan Ali Kaldırım, Bahoken gibi isimlerin Kayserispor'a sadece zarar verdiğini düşünen bir çok futbol sever, bu transferlerin gerçekleşmesinde payı olan Murat Duman'a tepki gösteriyor.

SENİN GÖREVİN NE?
Yapılan transferlerin başarısızlığı kadar, Kemen ve Thiam gibi isimlerinde kadrodan ayrılmasında rolü olduğu iddia edilen Murat Duman'ın Kayserispor'a sezon başı boşa para harcattığı düşüncesi spor kamuoyunda fazlaca oluşmaya başladı. Beşiktaş'ta başarılı olamadığı için sıradan takımlara kiralanan Kartal'ın gelmesinde ve bu transfer için milyonlarca lira borca girilmesinde, Hasan Ali Kaldırım gibi futbol yaşı geçmiş ve artık oynadığı takıma katkı sağlayamayacağı kanaati oluşmuş bir futbolcunun Kayserispor kadrosuna dahil edilmesine tepki gösteren Kayserispor severler Murat Duman'a ateş püskürüyor. Bahoken'in büyük umutlarla takıma dahil olmasını sağlayan ve Başkan Ali Çamlı'nın bu oyuncunun transferi sonrasında sık sık iddialı laflar etmesine de yine Murat Duman'ın yönlendirmelerinin etkili olduğu kamuoyunun gündeminde..

NE KADAR MAAŞ ALIYOR?:
Oyunculuk yıllarında bir dönem Kayserispor forması da giyen, ama sonrasında yardımcı teknik direktör olarak bazı kulüplerde çalışsa da istenilen verimin alınamamasından ötürü görevine son verilmesi yüzünden Sportif Direktör olarak görev yapmayan başlayan Murat Duman'ın, sarı-kırmızılı takımdan aldığı maaş ve primlerde gündeme gelmeye başladı. Sportif Direktör olarak ne kadar maaş aldığı merak edilen Murat Duman'ın, gerek yapılan transferlerde gerekse gönderilen oyunculardaki başarısız kanaati de gündem de yer alıyor.

KENDİSİNİ SÜLEYMAN HURMA SANIYOR:
Bir çok spor yorumcusu tarafından da hakkında eleştirisel yorumlar yapılan Murat Duman'ın, kendisini bir döneme damga vurmuş Süleyman Hurma gibi gördüğü iddiaları da gündem de. Hurma'nın üstlendiği misyonu taklit ettiği düşünülen Murat Duman'ı yerden yer vuran bazı spor severler ''Kendini Süleyman Hurma sanıyor. Süleyman Hurma gibi hareket etmeye çalışıyor. Kayserispor'da yeni bir Süleyman Hurma olmak istiyor. Ama Süleyman Hurma'nın bu takım için üstlendiği sorumluluğun ve başarılarının hiç birine ulaşamaz'' ifadeleri de kulaktan kulağa yayılan bir eleştiri olarak Kayseri spor dünyasında konuşulan konular arasında.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz