SPOR
Giriş Tarihi : 16-02-2024 09:19

Kayserispor'dan Pazartesi Tepkisi

Süper Lig ekibi Kayserispor'un bu hafta oynayacağı Başakşehir karşılaşmasının da Pazartesi gününe atanması büyük tepki uyandırdı. Basın Sözcüsü Samet Koç, TFF'yi topa tuttu..

Kayserispor'dan Pazartesi Tepkisi

Süper Lig'de zor bir süreçten geçen Kayserispor'da peş peşe 3. kez Pazartesi günü maç yapyor olmanın tepkisini Basın Sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla verdi. Koç, geride kalan haftaların yüzde 36'sını hafta içi oynadıklarını belirten tablo yayınladı.

26. Haftaya girilen ligde, tam 9 karşılaşmasını hafta içi oynayan Kayserispor'da tepkiler giderek artıyor. Basın Sözcüsü Samet Koç, X hesabından yaptığı açıklama TFF'yi eleştirdi. Kayserispor Taraftarına seslenen Basın Sözcüsü Koç, ''Büyük Kayserispor taraftarı; süperlig’in ilk düdüğünden bu yana oynadığımız maçların %36 sını hafta içi oynamış bir kulüp olarak TFF'ye seslenmek istiyorum. “Artık yeteeer diyoruz!!!” Yeni fikstür planında sadece KayserisporFK değil, başka takımlarında bu istatistiğe maruz kalmasını istiyoruz. Seyircimizin bu eziyeti çekmesini kabullenemiyoruz. Bizde diğer kulüpler gibi haftasonu karşılaşması ile seyircimizin karşısına çıkmak istiyoruz. Taraftar derneğimiz bu KapaliKale'ninde bu konuda bize destek olmalarını bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz