GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 10:09

Kayseri'ye yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günün hava tahmin raporunu yayımladı. Kayseri'ye bu hafta yağış geliyor. İşte detaylar...

Kayseri'ye yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Kayseri havası için yaptığı son değerlendirmelere göre, uzun zamandır hava normallerinin üstünde sıcaklıklarının yaşandığı Kayseri'de, bu hafta yağışlar bekleniyor. Yağışların kente gelmesiyle beraber sıcaklıklar düşmeyecek. Kayseri'de kış aylarında beklenen kar, henüz gelmedi ancak ilerleyen günlerde geleceği tahmin ediliyor. 

Rüyada yağmur yağdığını görmek ne anlama gelir? - Son Dakika Türkiye  Haberleri | NTV Haber

KAYSERİ'DE BU HAFTA HAVA NASIL?
Kayseri, bu hafta yağışlı günlere teslim olacak. Karın yağması dört gözle beklenirken kentte, bu hafta yağışlar bekleniyor. Gri bulutların gelmesiyle beraber, sıcaklıklar eksilere kadar düşmeyecek. Kayseri'de bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. 
Haftanın ilk gününde hava bulutlu olacak. Termometreler en düşük sıcaklığı 0 derece ölçerken, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olacak. 
Salı günü ise yağışlar bekleniyor. Haftasonuna kadar sürecek yağışlar salı günü başlayacak. Termometreler en düşük sıcaklığı 3 derece ölçerken, en yüksek sıcaklığı 13 derece ölçecek. 
Haftanın geri kalan Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde yağışlar devam edecek. Yağışların devam etmesiyle beraber en düşük sıcaklık 2 derece, en yüksek sıcaklık ise 13 dereceyi bulacak. 
Uzmanların, bu hafta yaşanacak yağışlarla ilgili her hangi bir uyarısı bulunmamakta. 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir