YEREL
Giriş Tarihi : 24-02-2024 11:29

Menduh Uzunoğlu, Berat Kandil'ini kutladı

Pınarbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunoğlu, Berat Kandil'ini kutladı.

Menduh Uzunoğlu, Berat Kandil'ini kutladı

Pınarbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunoğlu, kandil gecesi vesilesiyle, vatandaşların Berat Kandilini yayımladı mesajla kutladı.
Berat Kandili'nin mutluluk getirmesini temenni eden Uzunoğlu: "Türk-İslam Aleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
 



SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur ittifakının Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla ve esnaflarla buluşmayı sürdürüyor. Uzunluoğlu’nun son durağı Kayaaltı ve Olukkaya Mahalleleri oldu.

Cumhur İttifakının Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu, seçim çalışmalarını Kayaaltı ve Olukkaya Mahallelerinde sürdürdü. Başkan Uzunluoğlu, "Geçtiğimiz günde Kayaaltı ve Olukkaya Mahallelerimize vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Sevdamız Pınarbaşı için ayırmadan-ayrışmadan, canla başla çok çalışarak Cumhur İttifakı ve Üç Hilali zafere taşıyarak taçlandıracağız" dedi. Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Başkan Uzunluoğlu, şunları kaydetti. "Cumhur İttifakının yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmek için yoluna emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Başkan Uzunluoğlu, Bizler de Pınarbaşı’mızda aynı aşkla aynı heyecanla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek" dedi. Başkan Uzunluoğlu, 31 Mart’a kadar da saha çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.



 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir