YEREL
Giriş Tarihi : 26-02-2024 17:18

Kazım Yücel: "Vatandaşı makarna, mantıyla kandırmaya alıştılar"

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Yücel, Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç'ın seçim projelerini eleştirdi.

Kazım Yücel:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın açıkladığı projeleri eleştiren İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Kazım Yücel; “ Ben 30 yıldır bu şehri idare edenlerin proje açıklamasına karşıyım 30 yıldır yapmaları gerekirdi onların proje açıklaması bu saatten sonra Türkiye’nin daha üst bir düzeye gitmesiyle ilgili olmalı  gördüm ki 30 yıldır yapamadıklarını tekrar ediyorlar. Ben belediye başkanlarının projelerini Kayseri’ye yakışmayan projeler olarak görüyorum. Vatandaşı makarna, mantıyla kandırmaya alıştılar” dedi.
 

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin ve İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin’in katılımlarıyla Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın açıkladığı projeleri eleştiren İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Kazım Yücel; “ Ben 30 yıldır bu şehri idare edenlerin proje açıklamasına karşıyım 30 yıldır yapmaları gerekirdi onların proje açıklaması bu saatten sonra Türkiye’nin daha üst bir düzeye gitmesiyle ilgili olmalı  gördüm ki 30 yıldır yapamadıklarını tekrar ediyorlar. Ben belediye başkanlarının projelerini Kayseri’ye yakışmayan projeler olarak görüyorum. Vatandaşı makarna, mantıyla kandırmaya alıştılar. Bugün bu saatten sonra anlattıkları proje vatandaşların hiçbirinin kulağına girmiyor. Ben projeleri çok yalın, yalnız olarak gördüm. Şehrin inşallah makus talihi 1 nisanda değişir. Değiştiği zaman görecekler ki 5 yıl sonra biz proje anlatmayacağız yaptıklarımızı anlatacağız. Ben şehrimdeki belediye başkanlarının bugün bu saatten sonra açıkladıkları hiçbir projeyi dikkate almıyorum onlara tanınan şans Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e tanınmadı 30 yıldır bu şehri bu ülkeyi idare ediyorlar bence yaptıklarını anlatsalar daha iyi olurdu ama yaptıkları hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir