GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2023 16:41

Rektör Altun, ERAGEM İnşaatını İnceledi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Fatih Altun, Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi’nin (ERAGEM) inşaatını incelemede bulunarak son durum hakkında bilgi aldı.

Rektör Altun, ERAGEM İnşaatını İnceledi

Rektör Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan ile ERAGEM Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile yapımı süren yeni ERAGEM binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yetkililerden Rektör Altun, inşaatın son durumu hakkında bilgiler aldı. Altun, ERÜ’de önemli aşı çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çekerek, ERAGEM Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ye faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti.

ERÜ yönetimi olarak Ar-Ge faaliyetlerinin daha konforlu ortamlarda yürütülmesi için çaba sarf ettiklerinin altını çizen Altun, “Bugün yerinde incelediğimiz Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz 2023 yılı sonu gibi teslim edilerek, Ar-Ge faaliyetlerinin daha konforlu bir ortamda yapılması için bizler gayret gösteriyoruz” dedi. Altun, ERAGEM’in yeni binasında kendi elektriğini üreten bir proje yapmak için çalışmalara başlanıldığını belirtti.

Fatih Altun, yeni binanın akıllı bir yapı olması yönünde çalışmalar yapıldığının altını çizerek şunları söyledi; “Projemizin ilave özelliği de kendi elektriğini üreten, yeşil bir proje ve akıllı bir yapı olması yönünde gayretlerimiz söz konusu. Bunları yerinde tespit edip ve projelendirerek çalışmalarımızı ortaya koymaya düşünüyoruz.” 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz