GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 16:11

Sakla Beni dizisinin 17. bölüm fragmanı yayımlandı

Star TV'nin sevilen dizisi Sakla Beni dizisinin 17. bölüm fragmanı yayımlandı. İşte detaylar..

Sakla Beni dizisinin 17. bölüm fragmanı yayımlandı

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı, Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'nin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. 
Artık sırlar bir bir ortaya çıkıyor. Naz'ın imparatorluğu bitecek gibi görünüyor. İncila'nın gerçeği öğrenmesi artık güçlenmesi için bir fırsat. İncila'nın gerçeği öğrenmesi, işleri bir anda değiştirdi. Herkesin şaşkınlıkla ne olduğunu anlamaya çalıştığı bir bölüm geride kaldı. Peki Sakla Beni dizisinin 17. bölüm fragmanında neler olacak? İşte detaylar...

SAKLA BENİ DİZİSİNİN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Kendisinden saklanan büyük gerçeği öğrenmenin şokunu yaşayan İncila, yıllardır ona çektirdikleri acılar için herkese çok öfkelidir. İncila'ya dair gerçeği öğrenen Atıf, torununun kendi evinde hizmetçi olarak yaşamasına sebep olduğu için Ziya'ya büyük bir tepki gösterir.  Ziya yaşanan bu durumdan büyük bir suçluluk duyarken, İncila yalnız kalma ihtiyacı hisseder. Mete onunla konuşabilmek için bir yol bulmaya çalışsa da İncila'ya en büyük destek Kadir'den gelir. Naz bebeği hakkında kritik bir kararın eşiğindedir. Mete ise bu konudaki gerçek hislerini söyleyemiyor olmanın sıkıntısını yaşar. Evde dengelerin değişiyor olmasından ve gözden düşmekten kaygılanan Naz, İncila'nın yıllardır tanıdığı haliyle kalmasını isterken, İncila artık hiçbir şeyin aynı olmayacağının sinyallerini verir.

16. Bölüm Fotoğrafları



SAKLA BENİ DİZİSİNİN 17. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?
İncila'nın isteği herkesi şaşkına çevirirken, evdeki gücünü kaybetmekten korkan Naz bu isteği kabul etmeye yanaşmaz ve aralarında büyük bir çatışma çıkar. Mete onları sakinleştirmeye çalışırken, İncila onu çektiği acıları anlamamakla ve görmezden gelmekle suçlar. Esas amacı kendi hayatına sahip çıkmak olan İncila, ondan bu büyük gerçeği saklayanlara duyduğu öfkeyi bastıramaz. İncila'nın yıllardan beri çok üzüldüğünü düşünen Atıf, torununa desteğini hissettirir. Mete ve İncila yaşanan son gelişmelerle birlikte aşklarının daha da imkansız hale geldiğini görmenin üzüntüsünü yaşarlar. İncila'nın kendi torunu olmadığını öğrenen Osman, suçlu gördüğü kişileri cezalandırmak için harekete geçerken, Mete ve İncila büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

17. Bölüm Fotoğrafları



 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir