SPOR
Giriş Tarihi : 11-01-2024 11:32   Güncelleme : 11-01-2024 12:23

TÜFAD Kayseri Başkanı Yıldız’dan Tempo Medya'ya Ziyaret

Kayseri sporuna önemli hizmetler veren, eski Kayserispor ve mevcut TÜFAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız ve spor dünyasının köklü ismi Doğan Doğan, Tempo Medya'yı ziyaret etti.

TÜFAD Kayseri Başkanı Yıldız’dan Tempo Medya'ya Ziyaret

Bir dönem Kayserispor Başkanlığı'da yapan ve şimdilerde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şube Başkanı olarak spor camiasına hizmet eden Ahmet Yıldız ve TÜFAD yönetim kurulu üyesi Doğan Doğan, Tempo Medya’yı ziyaret etti. 
TÜFAD Kayseri Şube Başkanı ve Kayserispor’un eski başkanlarından Ahmet Yıldız ile TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Doğan Tempo Medya’yı ziyaret ederek Medya Grubumuz Sahibi Gazeteci Yavuz Yıkılmaz ve Haber Müdürümüz Erhan Kan ile gündemi değerlendirdi. Gündeme dair görüş alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz Yıkılmaz, “Ahmet Yıldız ve Doğan Doğan gibi Kayseri sporuna önemli hizmetler vermiş isimleri ağırlamak bizi mutlu etti. Kendileri ile Kayseri sporu üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdik” dedi. 
TÜFAD Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetim kurulu üyesi Doğan Doğan, daha sonra Tempo Medya Sahibi Gazeteci Yavuz Yıkılmaz ve Haber Müdürümüz Erhan Kan ile günün önemine binaen hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erhan KanErhan Kan