SİYASET
Giriş Tarihi : 24-02-2024 16:18

Türkmen, "Kocasinan'da çiftçimize sahip çıkacağız"

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, Kayseri Tarım Fuarı'nı ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamasında, "Kocasinan'da çiftçimize her alanda sahip çıkacağız" dedi.

Türkmen,

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Göz ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mehmet Ankaralıoğlu ile birlikte Kayseri Tarım Fuarı'nda çiftçilerle bir araya geldi. 
Çiftçilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, en çok geleceğin çiftçileri ile ilgilendi. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Türkmen, "İlçemiz tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımızın ağırlıkta bulunduğu bir ilçe.  31 Mart seçimlerinden sonra vatandaşımız bize hizmet etme yetkisi verdiği takdirde, belediye olarak gerçekleştireceğimiz projelerle en ücra köşelere bile Kocasinan'ın hizmet kalitesini ulaştıracağız." dedi.
Özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara ağırlık vereceklerini ifade eden Türkmen, "Tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımıza ekonomik olarak sıkıntı çektikleri bu zor günlerde projelerimizle destek vereceğiz. Üretim anlamında vereceğimiz desteklerle Kocasinan'da çiftçilerimize sahip çıkacağız. Çağın gerektirdiği teknolojik imkanlardan sonuna kadar faydalanmalarını sağlayacağız ve Kocasinan'ı tarımın bir merkezi haline getireceğiz" diye konuştu.
Türkmen, seçim çalışmalarını da değerlendirerek, "Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımız DEVA Partisi ve şahsıma büyük ilgi gösteriyorlar. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı seçmenimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile vatandaşlarımızın mübarek Berat kandillerini de kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadesinde bulundu.

Erhan KanErhan Kan