SPOR
Giriş Tarihi : 25-12-2023 20:41

Yine Başakşehir!

Mondihome Kayserispor ile sözleşmesini fesih eden Oliver Kemen'in bir hafta önce Başakşehir ile görüştüğü iddia edildi.

Yine Başakşehir!

Mondihome Kayserispor’un Kamerunlu Oyuncusu Oliver Kemen, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle sözleşmisini tek taraflı feshetmişti. Bu olay sonrasında yine flaş bir iddia ortaya atıldı. Teknik Direktör Çağdaş Atan olayında etik dışı davranışı ile tepki çeken Rams Başakşehir’in Kemen olayında da başrol oynadığı iddia edildi. 
İstanbul ekibinin geçen hafta Oliver Kemen ile görüştüğü ve tranfser konusunda aklını karıştırdığı spor camiasının konuştuğu en önemli konu haline geldi. 
Sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini tek taraflı sonlandıran Oliver Kemen’in sözleşmesini uzatması için 400 Bin Euro olan ücretini Sarı-Kırmızılı takımın 600 Bin Euro’ya çıkartmayı teklif ettiği ancak Kamerunlu oyuncunun bunu kabul etmediği ifade ediliyor. İlk başka bu teklife sıcak bakan Kemen’in geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’da Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın isteği ile Başakşehirli yöneticiler ile görüştüğü ortaya çıktı. Bu görüşme sonrasında Kayserispor’dan gelen hiçbir teklife sıcak bakmayan Kemen ve menajerlerinin sözleşminin fesih yoluna gittiği öğrenildi. Şu anda Fransa’da bulunan Oliver Kemen’in Afrika Kupası maçları için milli takıma gideceği ardından ise ara tranfserde Başakşehir ile masaya oturarak sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor. 

Erhan KanErhan Kan