GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 13:58

Yine bir Tiktok faciası

Tiktok uygulamasında yaşanan rezilliklere bir yenisi daha eklendi. Başında örtüsü olan kadının canlı yayında yaptığı hareketler tepkiye neden oldu.

Yine bir Tiktok faciası

Toplumun ahlakını bozduğu iddia edilen Tiktok uygulaması, her geçen gün farklı bir utanç durumuna ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz dönemde müstehcen görüntüler nedeniyle 6 aylık hamile olan bir kadın, Tiktok uygulamasında ki canlı yayında ki görüntüleri nedeniyle tutuklanmıştı.

BELKİ AKILLANIRLAR DEDİK AMA..
Tiktok uygulamasında ki canlı yayın esnasında müstehcen görüntülere sebebiyet veren 6 aylık hamile kadının tutuklanmasının ibret olacağı düşünüldü ancak rezilliklere doyulmuyor. 
Bir kullanıcının, tiktokta canlı yayındayken, yayın sırasında yaptığı hareketlere tepki yağdı. Canlı yayında gelen hediyelere tepki veren kadının, başında ki örtü dikkatleri üzerine çekti. Bununla kalmayıp, canlı yayında ki kadına çok sayıda hediye gelmesi de gözlerden kaçmadı.

BİLEREK Mİ YAPIYORLAR?
Tiktok, bir çok kullanıcı tarafından kullanılıyor. Ancak iyiye kullananlardan ziyade, toplum ahlağını bozmaya yönelik kullanan vatandaşların sayısı da bir hayli artmış durumda. Öyle ki, 70 yaşında ki amcadan tutunda, 7 yaşında ki çocuğa kadar herkesin rahatlıkla kullandığı bu platforma hala ceza veya kısıtlama getirilmiyor.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir