SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 21:52

1 Nisan'da Suya Yüzde 50 İndirim Var

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Başkan Adayı Kazım Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, 1 Nisan'da suya yüzde 50 indirim yapacaklarını söyledi.

1 Nisan'da Suya Yüzde 50 İndirim Var

Kayseri Büyükşeir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, kent halkının en büyük sıkıntılarından birisi olan yüksek su fiyatlarının 1 Nisan'dan itibaren düşeceğinin müjdesini verdi.

SUYA İNDİRİM:
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, 31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelmeleri halinde Kayseri'de su fiyatlarının yüzde 50 düşeceğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan başkan adayı Kazım Yücel, ''1 Nisan’da suya %50 indirim yapacağız'' dedi. Yapılan bu açıklamanın ardından Kazım Yücel'in X hesabına ve diğer sosyal medya hesaplarına beğeni ve yorum yağarken, İYİ Parti'nin Kayseri'deki anketlerde yükselişi de dikkat çekti.

EN ÖNEMLİ RAKİP:
Kayseri Büyüşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yakın çevresine ''en önemli rakibim Kazım Yücel'' dediği iddialarının da Kayseri siyasetinde kulaktan kulağa yayıldığı şu dönemde, bu konunun en önemli işareti ise Kartal Kavşağı Projesi oldu. Kazım Yücel'in dillendirdiği ve ''seçildiğim gün düğmeye basacağım'' dediği Kartal Kavşağı için Büyükkılıç seçim öncesi harekete geçmişti.

KAZIM YÜCEL FARKI:
Aktif siyasetin içierinde yıllardır olmasına rağmen, yaptığı yorumlar ve eleştirilerde kirli dil kullanmaması nedeniyle neredeyse tüm siyaset dünyasınca beğenilen ve taktir edilen Kazım Yücel'in Kayseri'de İYİ Parti'nin oyunu yüzde 15 seviyelerinde arttırdığı ortaya çıktı. Ilımlı ve sevecen yaklaşımıyla Kayseri halkı tarafından bir siyasetçiden daha çok, bir arkadaş gibi görülen Kazım Yücel'in bu yönünün anketlere yansımış olması da 31 Mart seçimleri öncesinde İYİ Parti'nin Kayseri'deki gücünü arttırdı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz