GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2024 16:08

400 Milyonluk ikramiye kime çıktı

En merak edilen konulardan biri de, yılbaşı akşamı gerçekleştirilen milli piyango talihlisiydi. Peki büyük ikramiye kime çıktı? İşte detaylar..

400 Milyonluk ikramiye kime çıktı

2023 Yılını tamamen geride bıraktık. Her sene gerçekleştirilen milli piyango çekilişleri, 2024 senesinde de talihlisini buldu. Bu yıl ki büyük ikramiye tam tamına 400 Milyondu. 

Kolombiya'da iddiaları ortaya atılmıştı
Sosyal medya da büyük ikramiyenin Kolombiya'da birine çıktığı iddia edilmişti. Ancak Sisal Şans'tan büyük ikramiyeyi kimin kazandığına dair açıklama geldi.

İkramiye İstanbul'da talihlisini buldu
Sisal Şans’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:31 Aralık Pazar akşamı gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiye Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet etmiştir. Büyük ikramiyeyi kazanan talihli İstanbul’da ikamet etmekte olup, 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca talihlinin rızası olmadan kendisiyle alakalı daha fazla bilgiye yer verilememekte olup, “İkramiyenin Kolombiya’ya çıktığı” iddiası tamamıyla asılsız ve gerçek dışıdır."

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir