SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2024 01:07

Ali Babacan Kayseri'ye Prensi İçin Geliyor !

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kayseri'ye geliyor. Türkiye'de belki de en yüksek oyu Kayseri'nin o ilçesinden alacak.

Ali Babacan Kayseri'ye Prensi İçin Geliyor !

31 Mart Yerel Seçimleri için Türkiye'yi karış karış gezen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, uma günü Kayseri'ye geliyor. 22 Mart Cuma günü Kayseri'de olacak olan Ali Babacan, belki de Türkiye'de Deva Partisi adına en fazla oyu alacağı konuşulan Fazıl Demircioğlu'na destek için geliyor.
22 Mart Cuma Günü Kayseri'de olması beklenen Ali Babacan, hem şehir turu atacak hem de iftar yemeğinde gazetecilerle buluşacak.
Deva Partisi Kayseri il teşkilatıdan yapılan açıklamada Ali Babacan'ın 22 Mart Cuma günü saat 16.00'da Kayseri'de olacağı ve  Şehir Turu attıktan Pınarbaşını ziyaret edeceği ardından İftar yemeğinde gazetecilerle buluşacağı belirtildi. Babacan'ın Kayseri ziyaretinin esas nedeninin Pınarbaşı ilçesinde büyük bir potansiyele ulaşan Fazıl Demircioğlu'na destek vermek için geldiği öğrenildi. Deva Partisi adına belki de Türkiye'de en yüksek oyu alacağı konuşulan Fazıl Demircan'a desten vermek için gelen Ali Babacan, diğer ilçelerde vasat geçen çalışmalara rağmen Pınarbaşı'nda belediye başkanlığı için oldukça hevesli.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz