MAGAZİN
Giriş Tarihi : 24-12-2023 16:35

Atilla Taş neden tutuklandı

Atilla Taş’ın tutuklanma görüntüleri ortaya çıktı.

Atilla Taş neden tutuklandı

Ne olmuştu?
Atilla Taş ve eşi, Beşiktaş’ta bir eğlence merkezinde, içeridekilere rahatsızlık verince çıkarılmak istendi. Taş, bu duruma karşı çıkarak mekan çalışanlarıyla kavgaya tutuştu, hemen ardından ise olay yerine polis ekipleri çağrıldı. 
Olay yerine gelen polislerle de kavgaya tutuşan Taş, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Atilla Taş tutuklanırken, eşi adli serbest nedeni ile serbest bırakıldı. 

O anlara ait görüntüler ortaya çıktı
Görüntülerde Atilla Taş’ın polislere saldırdığı değil, eşini saldırmasın diye tuttuğu ortaya çıktı. 

Atilla Taş kimdir?
Atilla Taş, 4 Şubat 1975 yılında Adana’da doğdu. Annesinin Almanya’ya gitmesinden dolayı anneannesi tarafından büyütüldü. İlkokul ve ortaokulu Ceyhan'da, liseyi İstanbul'da Davutpaşa'da tamamladı. 1991'de Mersin’de İlkay Sarıköse ile evlendi. 1992'de ilk çocuğu Sezen doğdu. Manisa ve Hakkâri'de zorunlu askerlik yaptıktan sonra şarkıcılık yapmak amacıyla İstanbul'a döndü. Burada ekonomik zorluklarla karşı karşıya kaldı ve bu süreçte evliliği sonlandı. İstanbul'da Erol Köse ile tanıştıktan sonra 1998'de Köse'nin yapım şirketinden ilk albümü Kırmızılım'ı piyasa sürdü ve bu albümdeki "Ham Çökelek" şarkısıyla gündeme gelerek ünlendi. 
2016 yılında Meryem Güler ile evlendi.



 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir