SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 15:32

Baki Coşkun hızlı bir giriş yaptı

Önceki dönem Saadet Partisi Kayseri İl başkanı olan Baki Coşkun, görevinden istifa ederek Melikgazi Belediye Başkanlığına adaylığını koymuştu. Baki Coşkun, seçimlere hızlı bir giriş yaptı.

Baki Coşkun hızlı bir giriş yaptı

Önceki Dönem Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı olan Baki Coşkun, seçimlere hızlı bir giriş yaptı. Coşkun, yaptığı açıklamada, Melikgazi'nin daha güzel bir geleceğe ulaşması için tüm güçlerini ve iradelerini seferber edeceklerini belirtti.

Baki Coşkun, "Tüm gücümüzü ve irademizi Melikgazi'nin daha güzel yarınlara ulaşması için harcayacağız. Bu seçim, ilçemizin daha iyi bir geleceğe ulaşma vaktidir. Melikgazi halkımız yaşanabilir bir ilçe oluşturacak, vizyoner projeler ortaya koyacak, vatandaşıyla iç içe ve vatandaşımızın derdiyle dertlenecek bir anlayışı fazlasıyla hak ediyor." dedi.

31 Mart seçimlerinin Melikgazi'nin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda ileri atılımları hızlı sağlamak için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Coşkun, "Birbirini seven ve sayan, bir arada mutlu yaşadığımız bir Melikgazi için şehrimizde kurduğumuz gönül ittifakımızla birlikte Melikgazi İttifakımıza vatandaşlarımızı davet ediyorum. Hep birlikte Melikgazi'yi layık olduğu günlere, yarınlara taşıyalım." şeklinde konuştu.

Baki Coşkun'un adaylığıyla birlikte Melikgazi'de heyecanlı bir seçim süreci yaşanması bekleniyor.

Saadet Partili Baki Coşkun, " Yine Kandırıldık Ey Millet" - SİYASET -  haberi bizden alın...

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir