SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2024 14:52   Güncelleme : 27-01-2024 14:59

Baki Ersoy Sarız Sorununu Çözdü

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in memleketi Sarız'da oynanmak istenilen büyük oyunu, Kayseri sevdalısı Baki Ersoy'un yoğun çabası bozdu.

Baki Ersoy Sarız Sorununu Çözdü

Cumhur İttifakı’nın büyük önem verdiği Sarız’da 31 Mart Yerel İdareler Seçimi öncesinde gündemi meşgul eden ‘Silinen oylar’ konusu MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un yoğun çalışması ile çözüme kavuşturuldu. 

SİLİNEN OYLAR GERİ GELDİ:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in memleketi olan Sarız’da Bin 269 oy sebepsiz yere silindi. Bu silinen oyların tamamının Cumhur İttifakı’na yakın isimler olması dikkat çekti. Olayın ortaya çıkması ile ilçede yaşananlar kamuoyunun gündemine girdi. MHP Genel başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in bu işi çözeceğini düşünen ilçe halkının yardımına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy girdi. 

ERSOY'UN YOĞUN MESAİSİ:
İsmail Özdemir’in olayın duyulmasına rağmen sessiz kaldığı dönemde devreye giren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, konu ile yakından ilgilendi. Ankara’da yoğun bir trafik içerisine giren Ersoy, gecesini gündüzüne katarak bir çok görüşme gerçekleştirdi. Yaptığı görüşmelerin sonucunu alan Baki Ersoy, silinen Bin 269 oyun yeniden seçmen kütüğüne işlenmesini sağladı. Böylece MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in memleketinde oynanmak istenen büyük oyun Baki Ersoy’un çabaları ile önlenmiş oldu. 

SESSİZ KALDI:
Öte yandan Baki Ersoy’un büyük çabası ile Sarız ilçesinde yeniden seçim listesine eklenen Bin 269 oy büyük sevinçle karşalanırken, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in bu konuda neden böyesine sessiz kaldığı ise anlaşılamadı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz