MAGAZİN
Giriş Tarihi : 22-12-2023 13:24

Damla Ersubaşı'ndan şok itiraf

Sihirli Annem dizisinin Tuğçesi, uyuşturucu itirafıyla şok etti.

Damla Ersubaşı'ndan şok itiraf

Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser'le evlendi. Bu evliliğinden iki kızları dünyaya geldi. Ancak çift 2020 yılının Eylül ayında boşandı. Çift, boşanmanın ardından tekrar barıştı, çok sürmeden yine bir ayrılık haberi geldi. Bir dargın bir barışık eski karı-koca, şimdide velayet davasıyla karşı karşıya geldi.


 

Mustafa Can Keser velayet davası açtı
Kızlarının velayeti Damla Ersubaşı'ndaydı ancak mahkeme Keser'in açtığı davayı kabul ederek çocukların velayetinin anneden babaya verilmesine karar verdi. Keser, çocukların hala annelerinde olduğunu belirterek, bu seferde çocuklar için koruma talep etti.

Ortalık iyice kızıştı
Mustafa Can Keser Söylemezsen Olmaz programına açıklamalarda bulundu. Keser:“Şu an istinaf mahkemesinde davamız var. Çocuklarım için endişeliyim. Çocuklar 1 aydır okula gitmiyor, 10 gündür de hastaneden çıkmıyor. Kızlarımı istiyorum, onlara sağlıklı bir hayat kurmaktan başka derdim yok.” ifadelerini kullandı.

Ağlayarak itirafta bulundu
Tüm bu iddialar sonucun da Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından ağladığı bir video yayımlayarak eski eşi Mustafa Can Keser hakkında iddialarda bulundu. Bir dönem uyuşturucu kullandığını ve eski eşi Mustafa Can Keser'in onu tehtid ederek çocukları elinden aldığını söyledi. Gözyaşlarını tutamayan Ersubaşı: "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı.  Çeşitli vaatlerle aldım bu parayı şu anda ödüyorum. Çocukların velayetini verdim yine kurtulamadım. Bu çocuklar annesiz kalırsa sebebi Mustafa Can Keser'dir." dedi.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir