SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 17:43

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Adayı İbrahim Göz'ün Vaatleri Çalıntı Mı?

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz'ün açıkladığı projelerin, diğer başkan adaylarından alındığı iddia edildi.

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Adayı İbrahim Göz'ün Vaatleri Çalıntı Mı?

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Göz'ün, hakkında çıkan eleştirilerden sonra apar topar sahalara inmesinin ardından açıkladığı vaatlerin diğer belediye başkan adaylarının projelerinden kopyalandığı ortaya çıktı. Başkan adayı Göz'ün sadece Kayseri değil, diğer illerdeki projelerden de kopyaladığı ortaya çıktı.

PROJLERİ ÇALINTI İDDİASI:
Hedefinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmaması nedeniyle seçime sadece 20 gün kala sahalara inen Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz'ün peş peşe açıkladığı vaatlerinin diğer başkan adaylarının projelerinden alıntı olduğu iddiası gündeme düştü. Son bir kaç gündür sosyal medya üzerinden projelerini açıklayan Göz'ün projelerine ''çalıntı'' diyen siyasi çevre Deva Partisi'ni yerden yere vurdu.

DİĞER ADAYLARLA AYNI PROJELER:
Et dağıtımından süte, emekliye kira yardımından, öğrenci servisine kadar açıkladığı tüm projelerin daha önce çeşitli şehirlerin belediye başkan adayları tarafından söylenmiş olması ve İbrahim Göz'ün hiç bir farklı söylemde bulunmaması ''Ya şehrin sorunları ortak, ya da İbrahim Göz, gözü açıklık yapıyor. Hazıra konuyor'' yorumlarına neden oldu. İYİ Parti Büyükşehir Adayı Kazım Yücel ve AKP Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın açıkladığı Kartal Kavşağı sorununa da ortak olan İbrahim Göz'ün projeleriyle ilgili hiç bir sunum yapmaması da ''çalıntı'' iddialarını doğrular nitelikte görüldü.

SADECE TÜRKMEN VAR:
Deva Partisi'nde sadece Kocasinan Belediyesi Başkan Adayı Kadir Türkmen'in sahalarda gerçekten aktif olarak yer alıyor ve seçmene ''Evet Kayseri'de Deva Partisi'ni de anlatan birisi var'' sözlerini söyletiyor olması ise İbrahim Göz'ün eksi yönlerinin daha fazla ortaya çıkmasına neden oluyor.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz