MAGAZİN
Giriş Tarihi : 24-01-2024 11:54

Dizi daha çıkmadan popüler oldu!

Yeni dizi İnci Taneleri'nin fragmanı çok ses getirmişti. Pavyon sahnesi oldukça dikkat çekerken, şarkıcı Sincanlı Erkan ününe ün katarak sahne ücretini 300 bin TL'ye çıkardı.

Dizi daha çıkmadan popüler oldu!

Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü'nün başrolünü paylaştığı İnci Taneleri dizisinin, yayımlanan fragmanı oldukça ses getirdi. Yayımlanan pavyon sahnesinde Gemileri Yakarım şarkısıyla ünlenen Sincanlı Erkan, 4 bin lira olan sahne ücretini 300 bin TL'ye çıkardı.

SİNCANLI ERKAL ŞÖHRETİ YAKALADI
Yılmaz Erdoğan'ın yıllar sonra ekranlara kendi projesi İnci Taneleri ile dönmesi oldukça merak ediliyor. Yeni dizi İnci Taneleri'nin yayın hayatına sayılı saatler kaldı. Haftalar öncesinde yayımlanan fragmanda Gemiler Yaktım şarkısıyla milyonlar izlenen Sincanlı Erkal, şöhreti yakaladı. Sincanlı Erkal, 4 bin lira olan düğün ücretini 300 bin TL'ye çıkardı.

İNCİ TANELERİ KONUSU NEDİR?
Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem'in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem'in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır.

Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın başrolünü paylaştığı, BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisi 25 Ocak'ta ekrana gelecek.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir