SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 03:43

Göker Gözütok Gençlere Hamburger Sözü Verdi

İYİ Parti Talas Başkan Adayı Göker Gözütok, kendisine destek veren gençlere hamburger sözü verdi. Gözütok, Talas gençliğinin çok daha iyi bir geleceği hak ettiğini söyledi.

Göker Gözütok Gençlere Hamburger Sözü Verdi

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçim bölgesinde yaptığı çalışmalar sırasında gördüğü ilgiden fazlasıyla memnun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla aktarmaya devam ediyor.
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Talas ilçesinde dokunmadık nokta, konuşmadık birey bırakmamak için yoğun mesai harcayan Başkan Adayı Göker Gözütok, seçim ziyaretlerine Ramazan ayında hem iftar öncesi hem iftar sonrası devam ediyor. Sadece 18 yaş üstü seçmenle değil, Talas'ın geleceği olarak gördüğü genç nüfusla da kaynaşan Göker Gözütok, göreve geldiğinde yapacaklarını anlatmaktan çekinmiyor.

İftar sonrası gezileri sırasında bir grup gençle hatıra fotoğrafı çektiren ve onlara hamburger sözü veren Talas Belediye Başkanı Göker Gözütok, ''Çocuklarımız büyüklerinden bizlere oy sözü verdi biz de onlara 15 Nisan’da hamburger sözü verdik. Güzel bir anlaşma oldu'' ifadesiyle X hesabından paylaştığı fotoğrafla büyük beğeni topladı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz