GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-01-2024 10:12

Göker Gözütok:"Çok Çalışacağız"

İyi Parti Talas İlçe Belediye başkan adayı Göker Gözütok, İyi Parti Talas ilçe teşkilatı üyeleri ile kahvaltı da bir araya geldi.

Göker Gözütok:

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamasıyla, Talas İlçe Belediye başkan adayı olarak gösterilen Göker Gözütok, İyi Parti Talas İlçe Teşkılat üyeleri ile kahvaltı da bir araya geldi. İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı kahvaltılı buluşmaya İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel de katılımıyla destek verdi.





Her bir teşkilat üyesi ile fikir alışverişinde bulunan Göker Gözütok kahvaltı sonrasında açıklama yaptı. İyi Parti Belediyeciliği ve zengin ile yoksul arasında ayrı hizmet değil, herkese eşit hizmet sunacağını belirten Gözütok, hayalinin sosyal devlet vurgusunu olduğunu, bu görevide en iyi şekilde yerine getireceğini ifade etti.

"TALAS İYİ OLACAK. SÖZÜNÜ VERİYORUM"
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:Liyakatin ışığında bir yönetim sergileyerek Kayseri Talas’ı İYİ Parti Belediyeciliği ile Kayseri’yi İYİ Parti Belediyeciliği ile Türkiye’yi İYİ Parti yönetimiyle tanıştırarak gelişmiş ülkelerde olduğu gibi insanımızı İYİ yaşatacağız. Yurt dışına çıkıp gözlemliyoruz, bizim memleketimizde maalesef belli bir refaha yükselmiş, gelir düzeyi yüksek insanlar kendilerine kurtarılmış adacıklar oluşturuyor ve diğer insanlarda buna ulaşabilmek için çalışıyor. Hastanesi en iyi hastane, yediği içtiği yer en iyi yerler, bindiği araba en iyi araba! Peki, geri kalanlar?"

"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
Ben buraya çıktım, geri kalan benim umurumda değil! Gelişmiş bir Avrupa ülkesinde ise kentiyle, yaşamıyla, hastanesiyle bir sosyal devlet herkese eşit yaşam sunuyor. Bizim hayalimizde bu inşallah. Şundan emin olabilirsiniz ben bu yola çıkarken bir lira kendi nefsimize, kendi menfaatimize çalışmayacağız, yüzünüzü öne düşürmeyeceğiz. Yaptıklarımızla ve başarılarımızla adımızdan söz ettireceğiz bunun sözünü veriyoruz. Çok çalışacağız. Elimizden geleni yapacağız, sefer bizden zafer Allah’tan diyeceğiz. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Hep birlikte çalışacağız, birleşerek yükseleceğiz. Önce Talas İlçe Teşkilatı, daha sonra Talas’ı ve Kayseri’yi kazanarak memleketi hak ettiği yerlere getireceğiz inşallah. Talas İYİ olacak bunun sözünü veriyorum."

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir