MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-01-2024 10:50

Gökhan Özen'i görenler tanıyamadı

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen şarkıcı Gökhan Özen'i görenler tanıyamadı. Gökhan Özen estetik mağduru oldu.

Gökhan Özen'i görenler tanıyamadı

‘Aramazsan Arama’ , ‘Boşver’ , ‘Vah Vah’, ‘Ne Farkeder’ gibi şarkılarla piyasayı sallayan Gökhan Özen'i görenler tanıyamadı. 7 yıldır Amerika'da yaşayan sanatçı, Türkiye'ye döndü. Ödül töreninde kameralar karşısına geçen Gökhan Özen, yüzünde ki değişimlerle sosyal medyanın diline düştü.

SEVENLERİ TANIYAMADI
Şarkılarıyla piyasa da adından sıkça söz ettiren Gökhan Özen, 4 yıldır yeni şarkı yayımlamadı. Ancak buna rağmen adından yine söz ettirmeyi başardı. Katıldığı ödül töreninde yüzünde ki değişimler dikkatlerden kaçmadı. Tanınmakta zorlanan isim, bu değişimin nedenini ilk ağızdan açıkladı.

"AMELİYAT OLDUM ESTETİK DEĞİL"
Değişimiyle sosyal medyanın diline düşen Gökhan Özen, yüzünde ki değişimle ilgili açıklamada bulundu. Ameliyat olduğunu ancak estetik amaçlı bir durum olmadığını vurgulayan Özen "Bir ameliyat oldum ama estetik amaçlı değil, sağlıkla ilgili. Görüş alanım çok daralmıştı, artık yakını da uzağı da zor görür hale gelmiştim. Gözlerimden birkaç operasyon geçirdim. Hem akıllı lens takıldı hem başka operasyonlar yapıldı. Estetik olarak da yansıması olacaktır mutlaka. Benim görüşüm rahatladı, sağlık olarak kendimi çok daha iyi hissediyorum.” dedi.

SEVENLERİNE MÜJDE
Sessizliğini uzun süre sürdüren Gökhan Özen'den sevenlerini mutlu edecek açıklamada bulundu. Yeni yılda sevenlerine süprizlerinin olduğunu duyuran Özen "Çok yakında sevenlerime sürprizlerim olacak. Uzun bir dönem yurt dışında düzenli olarak yaşadıktan sonra Türkiye’ye gelmeye karar verdim. Konserlerimize başladık, sevenlerimle buluştum. Şimdi de sırada yeni sürprizimiz var. Yeni bir şarkıyla buluşturacağım sevenlerimi çok yakında. Müjdeyi vermiş olayım. Söz ve müziğin bana ait olduğu çok güzel bir şarkı geliyor.” dedi.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir