MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-12-2023 16:49

Gülşen Yüksel hakkında şok iddialar

İkinci Sayfa Program sunucusu Gülşen Yüksel hakkında şok etkisi yaratan iddialar ortaya atıldı.

Gülşen Yüksel hakkında şok iddialar

İkinci Sayfa Program sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, 18 yıldır birlikte program yapıyordu. Ancak Gülşen Yüksel hakkında dolandırıcılık iddiaları ortaya atıldı. İddialar göre Gülşen Yüksel, yıllardır birlikte çalıştığı iş arkadaşı Müge Dağıstanlı'yı dolandırdı. Hemen ardından ise eşi ile birlikte yurt dışına çıkmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Programdan ayrıldı
Gülşen Yüksel, hakkında çıkan iddialar sonrasında, 18 yıldır sunduğu İkinci Sayfa programına veda etti. 2023 yılının son programında konuşan Gülşen Yüksel, hafta içi her gün ekrana çıktığı 2. Sayfa programına veda ettiğini açıklayarak şunları söyledi: "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın...."

Müge Dağıstanlı artık tek başına
Müge Dağıstanlı, 2024'te 'Aramızda Kalmasın' programı ile ekranlara gelecek. Dağıstanlı'ya gazeteci Ali Eyüboğlu eşlik edecek.

Gülşen Yüksel Salt kimdir?
Sivas'ta 1977 yılında dünyaya gelen Gülşen Yüksel Uzun yıllar Sabah gazetesi bünyesinde çalıştı. Daha sonraları ise Vatan Gazetesi Magazin Müdürlüğü görevini üstlendi. Televizyon kariyerine ilk olarak 2007 yılında Kanaltürk ekranlarında partneri Müge Dağıstanlı ile yaptıkları "2. Sayfa" programı ile merhaba dedi. Gülşen Yüksel farklı kanallarda farklı program isimleri ile aynı formatta bir çok televizyon projelerinde yer aldı. Yüksel, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Renkli Sayfalar" programı ile 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilmiştir. 2012 yılında hayatını Vestel Grubu’nun ARGE şirketi olan VESTEL’in Genel Müdürü Metin Salt ile birleştiren Gülşen Yüksel TV8 ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programını Müge Dağıstanlı ile beraber sunmaktaydı.


Kardelen ErdemirKardelen Erdemir