SİYASET
Giriş Tarihi : 09-01-2024 18:08   Güncelleme : 09-01-2024 22:52

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç Oldu

İyi Parti'nin Kayseri İlçeleri için Belediye Başkanı adayı olarak duyurduğu bir diğer isim, Melikgazi ilçesi için Sedat Kılınç oldu.

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç Oldu

31 Mart Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla, partilerin çalışmaları hız kazandı. Seçimlere ittifak kurmadan, tek katılacağını belirten Meral Akşener, Kayseri için Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU
İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Sedat Kılınç, Meral Akşener'in açıklamasıyla Kayseri Melikgazi Belediyesi adayı oldu. Daha önce Mlliyetçi Hareket Partisi'inde de yer alan, ancak yakın geçmişte Ülkü Ocakları'na ait bazı ülkücüler tarafından saldırıya uğramasyla beraber partisinden istifa eden Sedat Kılınç, İYİ PARTİ'ye geçmişti. Geride bıraktığımız genel seçimlerde İYİ PARTİ'nin 8. sıra milletvekili adayı olarakta bilinen Sedat Kılınç'ın Melikgazi Belediyesi Belediye Başkan adaylığı kesinleşti. Sedat Kılınç sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak ' inanarak çıktığımız bu yolda Melikgazi için, Kayseri için yılmadan yorulmadan tüm çalışma ekibimle, sevenlerim ve dostlarımla birlikte çalışıyoruz. Projelerimizi çok yakında açıklayacağız. Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” ifadelerini kullandı.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir