SPOR
Giriş Tarihi : 18-01-2024 21:25

Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

Ziraat Türkiye Kupası için Gençlerbirliği ile oynadığı maçta 2-1 yenilen Kayserispor kupaya veda etti. Maç sonrası Teknik direktör Recep Uçar basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

18 Ocak Perşembe günü, Gençlerbirliği ile oynadığı maçı 2-1 mağlup olarak bitiren Kayserispor, kupaya erken veda etti. Üst üste 6 maçı kaybeden Mondihome Kayserispor Ziraat Türkiye Kupa hayallerini tamamlayamadı. 
Maçın hemen ardından teknik direktör Recep Uçar basın açıklaması düzenleyerek açıklamalarda bulundu
Duygularını ifade etmekte güçlük çeken Uçar, derin üzüntüde olduğunu vurguladı.



"ÜZERİMİZDE KARA BULUTLAR VAR. BEN DE AÇIKLAYAMIYORUM"
Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda konuk ettiği Gençlerbirliğine 2-1 mağlup olan Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar açıklama yaptı. Son derece üzgün olduklarını söyleyen Uçar:"90+4'te saçma bir geçişten yediğimiz golle kaybettik. Çok bir şey söylemeyeceğim. Çocuklar emek verdiler ama olmadı. Üzerimizde kara bulutlar var. Ben de kendi adıma açıklayamıyorum. Cevabını kendim bulmakta zorlanıyorum. Üzüntümün en büyük kaynağı da gerçekten bu takıma çok gönül veren insan var. Bugün gencecik çocuklar destekliyordu. Umarım bir an önce toparlanıp pazartesi günü bizim için hayati önemli olan İstanbulspor maçıyla ligde tekrar iyi bir konuma gelmek için mücadele ederiz. Rakibimiz Gençlerbirliği'ni, Sinan hoca ve ekibini tebrik ediyorum. Bundan sonraki turlarda da başarılar diliyorum" dedi.


 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir