SPOR
Giriş Tarihi : 06-02-2024 18:59

Kayserispor'da Transfer Tahtası Açıldı

Kayserispor'da yine aranan para Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ve Baki Ersoy'un yoğun çabalarıyla bulundu.

Kayserispor'da Transfer Tahtası Açıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'ın ''Salı günü açılıyor'' dediği, Onursal Başkan Özhaseki ve Milletvekili Baki Ersoy'un yoğun çabası sonuç verdi. Transfer yasağı kalktı.

Süper Lig'de 7 maç peş peşe kaybeden Kayserispor'da İstanbulspor mağlubiyeti sonrasında radikal bir kararla yeniden transfer tahtasını açmak için düğmeye basan Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ve Milletvekili Baki Ersoy'un çabaları sonuç verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın geçtiğimiz hafta 6 Şubat Salı gününü kasdederek, ''Salı günü tahtayı açıyoruz'' dediği transfer yasağı kalktı.  Başkan Büyükkılıç'ın sosyal medya hesabından ''Kayseri’nin markaları var, Erciyes bir markamız, Kayserispor bir markamızdır. Allah’ın izniyle Salı günü transfer tahtası da açılıyor'' sözleri sonuç buldu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın transfer tahtasının açılmasının ardından prensip anlaşmasına vardığı bazı isimlerle 7 Şubat Çarşamba günüden itibaren görüşmelere başlayacağı ve imzaların peş peşe geleceği bilgisine ulaşıldı. Teknik Direktör Burak Yılmaz'ın da bazı isimler konusunda görüş bildirdiği transfer konusunda, toplamda 5 ismin imza atacağı tahmin ediliyor.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz