SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 13:52

Kazım Yücel, projelerini sıraladı

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Tempo Medya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Kazım Yücel, projelerini sıraladı

haberleri/iyi" class="taglink" title="İYİ Haberleri">İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Tempo Medya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Tempo Medya Sahibi Gazeteci Yavuz Yıkılmaz ve medya grubumuz haber müdürü Erhan Kan ile yaptığı çalışmalar hakkında sohbet eden Yücel, projeleri hakkında detaylar verdi.
İYİ Parti’nin sevilen ismi Büyükşehir Belediye Bakan Adayı Kazım Yücel, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yoğun programı içesinde Kayseri Tempo Medya Grubu’nu ziyaret eden Kazım Yücel, önemli açıklamalarda bulundu. Tempo Medya Sahibi Gazeteci Yavuz Yıkılmaz’a önemli açıklamalarda bulunan Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlattı.

TURİZM POTANSİYELİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Özellikle turizm konusunda Kayseri’nin kaynaklarının olumlu şekilde kullanılamadığını altını çizen Kazım Yücel, “Öncelikle belediye bünyesinde Turizm Daire Başkanlığı’nı kuracağız. Hemen yanı başımızdaki Kapadokya’ya her yıl gelen 3-4 milyon civarındaki turistin yarısını bile yıllardır Kayseri’ye çekemeyenler  biz bu projeyi açıkladıktan sonra kendilerinin de Daire Başkanlığı kuracağını söylüyor. Bugüne kadar neredeydiniz? Kayseri’nin büyük turizm potansiyelini harekete geçirip esnafamızın bu imkanlardan faydalanmasını sağlayacağız. Kayseri’nin tanıtımını ülke içinde olduğu gibi tüm dünyada yapacağız” dedi.

NETFLİX’TE KAYSERİ DİZİSİ!
Kazım Yücel, son dönemde sinema ve dizi sektörünün şehir tanıtımlarında öne çıktığını ancak Kayseri’nin bu konuda şimdiye kadar hiç adım atmadığını söyledi. Özellikle Netflix gibi platformların artık insanların hayatının parçası haline geldiğinin altını çizen Yücel, “Bu tüm platformlarda Kayseri’nin tanıtımının yapılacağı dizi ve sinema gibi projelere destek olacağız. Yine farklı dizi ve sinemaların arasında Kayseri reklamları ve Kayseri tanıtımlarının yayınlanmasını sağlayacağız. Turizmden söz edeceksek önce insanların Kayseri’yi tanımasını sağlamalıyız” dedi.

SOSYAL BİR KENT İÇİN…
Kayseri’nin daha sosyal bir kent olması için gerekli projeleri hazırladıklarını dile getiren Kazım Yücel, “Birbirleri ile barışık, sosyal bir hayat içerisinde kendine yer bulan modern bir Kayseri için önemli projelerimiz var. Şehir içindeki her bireye dokunacak projeler. Sosyal bir kent olmanın gereklerini Büyükşehir Belediyesi olarak atacağımız adımlar kısa sürüde meyvelerini verecek. Gençlerimiz, yaşlılarımız halkın her bireyi şehirde kendisi için bir şeyler bulacak” dedi.

YIKILMAZ’DAN TEŞEKKÜR
Nazik misafirperverliği için Yavuz Yıkılmaz’a teşekkür eden Kazım Yücel, “Kayseri basını önemli görevlere imza atıyor. Şehrin tanıtımı için basın kuruluşlarımız ile de ortak çalışmalar yapacağız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Tempo Medya Grubu Sahibi Gazeteci Yavuz Yıkılmaz ise, “Çıktığınız yolda başarılar diliyoruz. Sokak sokak yürüttüğünüz kampanyayı yakından takip ediyoruz. Üstelik seviyeli siyaset anlayışınız önemli bir misyonu yerine getiriyor. Kazasız belasız bir seçim dönemi geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Erhan KanErhan Kan