SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 02:30   Güncelleme : 20-03-2024 23:56

Kazım Yücel, Ücretsiz Ulaşım İçin Saçmacı'yı İşaret Etti !

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel; tramvay üzerinde, içerisinde ve güzergah yolunda bulunan reklam panolarının ''Şeffaf'' bir yolla ihale yapılacağını söyledi. Bu cümleler gözleri Sun Fuarcılık sahibi Mehmet Saçmacı'ya çevirdi.

Kazım Yücel, Ücretsiz Ulaşım İçin Saçmacı'yı İşaret Etti !

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel'in sosyal medya üzerinden yayınladığı ''Otobüs, tramvay ve hatları üzerindeki reklam alanlarını kullanarak vatandaşlarımızı daha uygun bilet ücretleriyle taşıyacağız'' videosu büyük beğeni topladı.

GÖZLER MEHMET SAÇMACI'YA ÇEVRİLDİ:
Artan ulaşım ücretlerinden bir hayli dertli olan Kayseri halkının sesini duyan İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, bir video yayınlayarak ulaşımın daha ucuz bir yolunu açıkladı. Ucuz ve kimi zaman ücretsiz olacağını anlattığı videosunda şehir içi ulaşımla ilgili çözüm sunan Kazım Yücel'in sözleri bir anda gözlerin bu alanların reklam işlerini yapan Sun Fuarcılık'a ve sahibi Mehmet Saçmacı'ya çevrilmesine neden oldu. 

ŞEFFAF KELİMESİ DİKKAT ÇEKTİ:
Tramvay içerisinde Kayseri halkına seslenen ve sabah ilk seferden 7:30'a ulaşımın ücretsiz olmasının yolunu anlatan Kazım Yücel konuşmasında, gençlere bütün binişlerin yüzde 75 indirimli olacağını ifade etti. Bunun yolunun ise, tramvay üzerinde bulunan reklamların anı sıra, içerisinde ve yol güzergahında olan reklam alanlarının gelirlerini kullanacağını söyleyen Kazım Yücel, ''Şeffaf bir ihaleyle'' sözleri ise yıllardır bu alanların idaresini elinde bulunduran Sun Fuarcılık sahibi Mehmet Saçmacı'nın üzerine gölge düşürdü. 

İŞTE KAZIM YÜCEL'İN O SÖZLERİ:
Gerek İnstagram, gerek Facebook ve gerekse X hesapları üzerinden ''Otobüs, tramvay ve hatları üzerindeki reklam alanlarını kullanarak vatandaşlarımızı daha uygun bilet ücretleriyle taşıyacağız'' şeklinde bir video yayınlayan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel'in sözleri büyük dikkat çekti. Yaklaşık 1 dakikalık videosuna, ''Sevgili hemşehrilerim, her sabah ilk seferden 07:30'a kadar şehrimizde ulaşım ücretsiz olacak'' diyerek başlayan Yücel, ''Gençlerimiz yüzde 75 size de bütün binişlerde indirim yapılacak. Bunun için tramvayın üzerindeki reklam panolarını ve hattındaki reklam panolarını, otobüslerin üzerindeki reklam panolarını kullanmamız yeterli'' dedi. ''Bunun geliriyle her gün 3-4 saat ücretsiz ulaşım kullanabiliriz. Onun için şeffaf bir ihale yapacağız. Bu ihale sonucunda buradan elde edilen gelirlerle şehrin ulaşımını her sabah ilk seferiyle 07:30 arasında ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz'' ifadelerini kullandı.

HALK KAZIM YÜCEL'DEN MEMNUN:
Açıkladığı projelerin gerçekliği ve hayata geçirilebilirliği nedeniyle halk tarafından oldukça taktir toplayan Kazım Yücel'e teşekkür eden binlerce vatandaştan bazıları, ''Kazım Yücel'in dile getirdiği projeler mevcut başkan tarafından referans kabul ediliyor ve uygulamaya alınıyor. Ulaşım videosu da oldukça doğru ve yerinde bir video ve tespit. Umarız, yeni dönem belediye başkanı kim olursa olsun Kazım Yücel'in bu fikrinden esinlenir. Birilerini zengin etmek yerine şeffaf bir yöntemle halkın üzerindeki yük biraz olsun alınır. Vatandaş ulaşıma harcadığı paralar yüzünden çok bitkin'' yorumu yaptı.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz