MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-12-2023 12:29

Kobra Murat hastaneye kaldırıldı

Sevilen şarkıcı Kobra Murat apar topar hastaneye kaldırıldı.

Kobra Murat hastaneye kaldırıldı

Eğlenceli ve samimi tavırlarıyla bilinen Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, Belçika'dan döndüğü sırada, uçakta fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hemen tedavi altına alınan ünlü şarkıcının, bağırsak çatlaması rahatsızlığı geçirdiği öğrenildi. Sosyal medyasından ölüm tehlikesi olan ameliyata gireceğini videolu şekilde sevenleriyle paylaştı.



Helallik istedi
Bağırsak çatlaması sonucu hastaneye kaldırılan Kobra Murat, riskli ameliyata girmeden önce, sedyede video çekerek durumunu sevenleriyle paylaştı. Helallik isteyen Kobra Murat: "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış. Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum" dedi.

Kobra Murat kimdir?
Murat Divandiler namı diğer Kobra Murat, babasının, dedesinin, büyük büyükdedesinin doğduğu bu mahallede sürdürüyor hayatını. Kendi çevresinde çok ünlü bir terzi. Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi. Oğulları Doğuş ve Yiğithan’dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istediler. Altı yıl sonra dilekleri yerine geldi, 30 Temmuz 2007’de Sergül dünyaya geldi.

Kobra Murat, Roman düğünlerinin aranan modacısı olmasının yanı sıra performanslar sergilediği şarkıcılığı ile biliniyor.




 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir