SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 22:48

Kocasinan'da Önder Narin Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Önder Narin, yaptığı seçim çalışmalarında halkın dertlerine dokunmayı başardı. Önder Narin, Kocasinan İlçesi'nde halk rüzgarını arkasına aldı.

Kocasinan'da Önder Narin Rüzgarı

AK Parti'nin elinde bulundurduğu Kayseri belediyeleri 31 Mart seçimleri öncesinde kıyasıya rakiplerle mücadele etmeye başladı. Kayseri'nin en önemli ilçelerinden birisi olan Kocasinan'da Yeniden Refah Partisi başkan adayı olan Önder Narin ise bu isimlerin başında geliyor.

ANKETLERDE ÖNDE:
Kayseri genelinde ve Kocasinan İlçe sınırları içerisinde yapılan anketlerde Yeniden Refah Partisi'nin yükselen oyları dikkat çekerken, halk özellikle Önder Narin ismi üzerinde yaptığı yorumlar siyasette büyük ilgiyle karşılandı. Kocasinan İlçe sınırları içerisindeki vatandaşların dertlerini dinleyen ve sorunlarına doğru çözümler bulma noktasında yaptığı yorumlarla beğeni toplayan Önder Narin'e vatandaşların ''Başkan'' diye seslenmesi de dikkat çekti.

KOCASİNAN'DA YENİ YÜZ:
Kocasinan Belediyesi'nde yeni bir yüz olarak öne çıkan ve samimiyetiyle halk tarafından benimsenin Önder Narin'in, 1 Nisan'dan itibaren Kocasinan Belediye Başkanı olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. ''Daha yaşanabilir bir Kocasinan'' hayaliyle yola çıkan ve sorunların üstesinden geleceğini vaad eden Önder Narin'i kucaklayan Kocasinan İlçesi sakinleri başkan adayını adeta bağrına basıyor.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz