SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 22:37

Metin'den Bünyan Seferberliği

MHP Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin, daha göreve gelmeden vatandaşların sıkıntılarının çözümü için adeta seferberlik ilan etti.

Metin'den Bünyan Seferberliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bünyan İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin, seçim gezmelerinde halkın şikayetlerini dinlerden sorunlarına da çözüm olmak için daha şimdiden harekete geçti. Metin, Bünyan’ın Büyüktuzhisar Mahallesi'ndeki kanalizasyon alt yapı sorununu KASKİ ile yaptığı girişimler sonucu çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

ŞİMDİDEN SORUN ÇÖZMEYE BAŞLADI:
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Cumhur İttifakı'nın Bünyan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve o günden beri Bünyan halkı için seferberlik ilan eden Selahattin Metin, taktir toplamaya devam ediyor. Bünyan’da çalışmalarına hızlı başlayan Selaattin Metin, kısa zamanda yaptıklarıyla adeta görevdeki bir başkan kadar sorun çözdü. Geçtiğimiz günlerde Büyüktuzhisarlı bir vatandaşın kendisine ilettiği kanalizasyon ve alt yapı sorununu gidermek için girişimlere başlayan Metin, olayı büyük bir özveriyle sonuçlandırdı. KASKİ ekipleri tarafından çözüme kavuşturularak eskiyen şebeke hattı yerine yeni hattın çekildiğini duyuran Metin, “Cumhur İttifakı’nın gücü ile Bünyan için geliyoruz” diyerek, Bünyan için canla başla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Selahattin Metin'in Bünyan İlçesi ve mahalleleri için yaptıkları nedeniyle, vatandaşlardan aldığı olumlu notun sandığa yansıyacağına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz