SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 17:14   Güncelleme : 12-03-2024 17:33

Millet - Vekil Buluştu, Dertler Çözüme Kavuştu !

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP'nin 5. ilçesinin başkan adayı Selahattin Metin ile Bünyan halkına kapılarını açtı. Ersoy, vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de dertlerini dinleyerek çözüm için düğmeye bastı. Vekil Baki Ersoy'un bir sonraki durağı Sarız !

Millet - Vekil Buluştu, Dertler Çözüme Kavuştu !

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan'a verdiği önemi göstermek için ilçe halkıyla bir araya geldi. Cumhur İttifakı adayı Selahattin Metin ile birlikte Bünyan İlçe halkının dertlerini dinleyen Ersoy, notlar aldı ve sorunlar için çözüm sözü verdi.

KAYSERİ'NİN KALESİ BÜNYAN:
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin ve MHP Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen ile birlikte yerel seçim çalışmaları “Millet-Vekil Buluşması” kapsamında Bünyan'da vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi. Tek tek not alarak vatandaşların sorunlarını dinleyen Vekil Ersoy, "Tüm Bünyanlı hemşerilerimizi bekleriz. Kapımız herkese açıktır" ifadelerini kullandı.

SIRA SARIZ'DA:
MHP'li belediye başkan adaylarına desteğini esirgemeyen Milletvekili Baki Ersoy, Sarız İlçesinde de halk ile bir araya gelerek ''Millet-vekil Buluşması'' gerçekleştirecek. Özellikle köylünün derdinin dinlemek ve onların sorunlarını çözüme kavuşturmak isteyen Baki Erson'un seçimlere kısa bir süre kala MHP ve Cumhur İttifakı adına kayıpsız bir süreç yaşamak için çaba gösterdiği görülüyor.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz