MAGAZİN
Giriş Tarihi : 18-01-2024 11:27

Mükremin Gezgin'e askerlik şoku

Fenomen Mükremin Gezgin'e askerlik celbi geldi. Fenomen o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Mükremin Gezgin'e askerlik şoku

Tiktok uygulamasında çektiği videolarla ve tarzıyla dikkat çeken Mükremin Gezgin, gelen askerlik celbiyle adeta şoka uğradı. Her defasında erkek değil de kadın ruhunu taşıdığını dile getiren fenomen isyan etti. 

O HALDE NASIL ASKERE GİDECEK?
Erkek bedeninde, kadın ruhu taşıdığını söyleyen ve dış görüşünüşünü kadına benzeten Mükremin Gezgin, bu sefer de askerlik celbiyle gündeme geldi. Daha öncesinde halkın değerlerini aşağılamak suçundan, erkek bedeninde hamilelik videolarıyla tepkileri üzerine çekmişti. Sonrasında ise polis ekipleri tarafından gözlatına alınmış, akabinde serbest bırakılmıştı. Çektiği skandal videolarla tanınan Mükremin Gezgin'e bir de askerlik celbi geldi. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Gezgin, "Ben nasıl askere gideceğim" diyerek isyan etti.


GÜLER MİSİN? AĞLAR MISIN?
Çektiği videolarla tepkilere neden olan Mükremin askere gidecek mi? Asker kaçağı olarak görünen ve 15 günlük süre verilen Mükremin Gezgin o anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Ben bu tırnaklarla nasıl askere gideyim" diyen Gezgin:"Bu ne şimdi? Ben ameliyat olacaktım. Bu tırnaklarla, bu saçla, bu kirpiklerle ben nasıl askere gideyim? Devletimi, askerlerimizi çok seviyorum. Boynum kıldan ince ama kadın ruhu taşıyorum. Ben nasıl askere gideyim?"

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?
Mükremin Gezgin 7 Haziran 1998 yılında Ankara'da doğdu. Tiktok adlı platformda çektiği videolar ile fenomenleşti. Sosyal medya hesabında 1.3 Milyon takipçi sayısı ile yeni skandallara imza atıyor.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir