SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 09:55   Güncelleme : 21-03-2024 10:01

Palancıoğlu Yeni Döneme İddialı Geliyor

AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, "Vizyon Projeler Hedef 2029 Melikgazi" proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Palancıoğlu Yeni Döneme İddialı Geliyor

Melikgazi belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu proje tanıtım toplantısını AK Parti ve MHP'nin tam desteğini alarak güçlü bir şekilde gerçekleştirdi.

Toplantıya Cumgur ittifakından çok sayıda katılımla destek geldi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustaf Elitaş'ın yanı sıra partisinin Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, urat Cahit Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Ayşe Böhüler, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Eski Dönem milletvekili Taner Yıldız, partililer, STK temsilcileri katıldı.

ÖZHASEKİ TELEFONLA BAĞLANDI:
Başkan Palancıoğlu proje sunum konuşması öncesinde işlerinden dolayı toplantıya katılamayan  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile telefon bağlatısı kurdu. Mikrofon yardımıyla kalabalığa seslenen Bakan Özhaseki, Palancıoğlu'na kefil olduğunu söyledi.

BİR TÜRKİYE REKORU :
Proje tanıtımı öncesinde 5 yıllık Melikgazi Belediye başkanlığındaki hizmetlerini aktaran Başkan Palancıoğlu, hayırseverlerin katkılarıyla 21 okul inşa ettiklerini ve bunun bir Türkiye rekoru olduğunu ifade etti. 31 Mart seçimlerinden başarıyla çıkması halinde yeni dönemde yapacağı hizmetleri ve projeleri açıklayan Palancıoğlu, yeni dönemde "Önce" temasını ön plana çıkartarak insan ve aileye öncelik vereceğini belirtti. Gençlik ve turizm ağırlıklı projeri olduğu belirten Palancıoğlu, Kentsel dönüşüm projelerinde de yine Türkiye'ye örnek belediyecilik hizmeti vereceklerini aktardı.

ORTAKÖY SOKAĞI:
Başkan Palancıoğlu Kumpir, dondurmalı irmik helvası yenecek şehrin merkezinde renkli bir mekanı Kayseri'ye kazandıracaklarını kaydetti. Ayrıca Pastırmave Sucuk Müzesini yeni restore edilen Gönhanında faaliyete geçireceklerini söyledi.

10 KATTAN FAZLASI YOK:
Melikgazi' ilçesinde yeni dönemde  10 katlı yapılar yüksek binaların inşa edilemeyeceğini belirten Palancıoğlu yatay mimariye daha fazla önem vereceklerini belirtti.Altınoluk ve Bahçelievler Mahallesinde 120 bahçeli konut projesinin Kayseri'de örnek olacağını anlattı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz