GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-02-2024 14:44

Sedat Kılınç' dan dikkat çeken proje

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, sosyal sorumluluğa dayalı projelerinin detaylarını paylaşmaya devam ediyor. Melik Süt projesiyle Melikgazi’nin bütün mahallelerine kuracakları süt büfeleriyle halkın süt ürünlerine karşı duyduğu güvensizliği ortadan kaldıracaklarını belirterek, İlçe halkını güvenli süt ürünleri ile buluşturacaklarını söyledi.

Sedat Kılınç' dan dikkat çeken proje

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, yerel seçim öncesi çalışmalarına vatandaşlarla buluşarak tüm hızıyla devam ediyor.  İlçedeki STK’lar, semt pazarları, esnaflar ve mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıyor. Sosyal sorumluluğa dayalı Melik Süt projesinin detaylarını buluştuğu vatandaşlara anlatan Sedat Kılınç, bu projesiyle süte güvenini yitiren vatandaşlardan tam not aldı.

 HEM BELEDİYE, HEM ÜRETEN ÇİFTÇİ KAZANACAK, HEM DE VATANDAŞ GÜVENİLİR SÜT ÜRENLERİNE KAVUŞACAK
Melik Süt projesi hakkında bilgiler veren İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, Melik Süt projesi ile . Hem belediye kazanacak, hem üretici kazanacak, hem de vatandaş güvenilir ve sağlıklı süt ürünleri ile buluşacağına dikkat çekti. Kılınç sözlerine şöyle devam etti:

Bir mandıra kuracağız, ayrıca çiftlik kuracağız ama çiftliğimiz işin bir kısmı. Biz hayvancılık işine girmeyeceğiz. Biz ne yapacağız? Zaten üreten çiftçimiz var. Üreten çiftçimizden sütünü alacağız. Çünkü üretenin en büyük sıkıntısı bu. Yani sütü üretiyor, maliyeti yükseldi bunu satarken çok cüzi fiyatlara satıyorlar ve çiftçi kazanamıyor. Biz ne yapacağız? Mandıra ile çiftçiyi buluşturacağız ve halkı da sağlıklı süt, sağlıklı peynir, sağlıklı yoğurt gibi süt ürünleri ile buluşturacağız. İsminin Melik Süt olarak belirlediğimiz süt ürünlerinin satılması için bütün mahallelerde süt büfeleri kuracağız. Şu anda herkes şundan şikayetçi, ‘Süte güvenmiyorum!’ işte burada güvenilir bir süt markası olacak. Hem belediye kazanacak, hem üretici kazanacak, hem de vatandaş güvenilir ve sağlıklı süt ürünleri ile buluşacak. Melik Süt sayesinde çocuklarımızın sağlıklı biçimde gelişime de katkı sunmuş olacağız. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan Melik Kart ile her ihtiyaç sahibi aileye günlük bir litre Melik Sütü hediye edeceğiz. Melik Kart projemizin amaçlarından birinin de bu olduğunu hatırlatıyorum.

 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir