SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 12:35

Sedat Kılınç, projelerini TEMPO'ya anlattı

İYİ Parti Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Sedat Kılıç, Tempo Medya’yı ziyaret etti.

Sedat Kılınç, projelerini TEMPO'ya anlattı

Yeni haftanın ilk gününe medya ziyaretiyle başlayan ve Tempo Medya ailesiyle bir araya gelen Kılınç, Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz ve Haber Müdürü Erhan Kan'a yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi.. 
İYİ Parti Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Sedat Kılıç’ın ziyaretinde Tempo Medya Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yavuz Yıkılmaz ile Haber Müdür Erhan Kan'la bir araya geldi. Ziyaretinde bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Kılınç, yapacağı projeleri anlattı. Kılınç, “Her kapıyı çalmaya, her eli tutmaya her gönüle girmek için durmadan çalışıyoruz. Sahadayız ve bunun karşılığında vatandaşlarımızın teveccühünü görmek bizi sevindiriyor. Önümüze çıkan zorluklar bizi yıldırmıyor aksine daha da şevklendiriyor” dedi. 
Türkiye'nin bugünü ve yarınlarıyla ilgili konuşan Sedat Kılınç, Melikgazi İlçesi sınırları içerisinde gezmedikleri mahalle ve dokunmadıkları vatandaş kalmadığını ifade ederken, 1 Nisan'dan sonrası için planladığı projelerine de değindi. Melikgazi bölgesinde özellikle halkın sıkıntılarını dinlediklerini ve çözüm üretmek için seçim çalışmalarından arta kalan zamanda bu konulara yoğunlaştığını söyleyen İYİ Parti Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Sedat Kılıç, ''Halkın ilgisi ve teveccühü bizleri ne kadar doğru yaptığımızla ilgili fazlasıyla heyecanlandırıyor'' ifadelerini kulandı. ''Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Dinlediğimiz sorunlar, kulak arkası edilecek sorunlar değil. Öyle dertler dinliyoruz ki, neredeyse hiç biri 2 Nisan'a bile ertelenecek sorunlar değil. Bizim halkımız bunları hak eden bir toplum değil'' dedi.
Tempo Medya Sahibi Gazeteci Yavuz Yıkılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Sedat Bey’in seçim çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Projeleri hakkında bugün birinci ağızdan bilgileri almak bizler için daha aydınlatıcı oldu. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” yorumun yaptı.

Erhan KanErhan Kan