SİYASET
Giriş Tarihi : 13-02-2024 11:04

Türkmen, “Her derde DEVA olacağız”

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, Kocasinan için hazırladıkları projelerle her derde ‘DEVA’ olacaklarını söyledi.

Türkmen, “Her derde DEVA olacağız”

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, Kayseri Kafkas Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Nurşah Özyürek ile istişarelerde bulunan Kadir Türkmen, derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
Kocasinan bölgesinin kültürel zenginlikler içerdiğini ifade eden DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, hazırladıkları projelerle derneklerin etkinliklerini ve faaliyetlerini daha etkin bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak sağlayacaklarını ifade etti. Türkmen, Kocasinan’daki kültürel zenginliklerin düzenlenecek olan festivallerle hem ülke içinde hem de ülke dışında tanıtılmasını sağlayacaklarını belirterek, “Her hizmet ve yatırımda olduğu gibi kültürel etkinlikler konusunda da büyük bir eksikliğin hissedildiği Kocasinan bölgesinde kültürel ve turistik faaliyetlere ağırlık verilerek ilçenin ülke ekonomisine katkı sağlamasının önünü açacağız” diye konuştu.
Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Kayseri Kafkas Derneği Başkanı Nurşah Özyürek, DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen’e çalışmalarında başarılar diledi.

Erhan KanErhan Kan