SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 10:56

Türkmen, STK'lara DEVA belediyeciliğini anlattı

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, KESOB ve Birleşik Kafkasya Derneği'ni ziyaret ederek, seçildiği takdirde Kocasinan ilçesinde gerçekleştireceği projeleri anlattı.

Türkmen, STK'lara DEVA belediyeciliğini anlattı

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kocasinan Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Kadir Türkmen, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Birleşik Kafkasya Derneği'ni ziyaret etti. 
Türkmen ilk olarak KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ile görüştü ve Kocasinan ilçesindeki sanayi siteleri ile ilgili olarak projeler geliştireceklerini, esnafların rahat bir ortamda ticaret yapmalarına imkan sağlayacaklarını ifade etti. 

"Kocasinan'a Kültür Evleri Kazandıracağız"
Birleşik Kafkasya Derneği'nde ise Başkan Cemil Görücü ve dernek üyeleri ile bir araya gelen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Türkmen, hizmette adaleti esas alarak çalışacaklarını söyledi. Türkmen, "Diğer ilçelere nazaran Kocasinan bölgesi hizmetten istediği payı alamamış. Bizler yapılacak olan seçimler sonrasında vatandaşlarımızın desteği ile iş başına geldiğimiz takdirde her türlü hizmeti 9 bin 25 hektarlık alana eşit şekilde vereceğiz. Özellikle Kocasinan İlçesinde bulunan mahallelerimize Kültür Evleri Projemiz var. İlçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarımıza belediye olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Derneklerimizle ortak projelerle kültürel alanda faaliyetlerimizi arttıracağız. İlçemize Kültür Evleri kazandıracağız" diye konuştu.

Erhan KanErhan Kan