GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-03-2024 21:29   Güncelleme : 28-03-2024 21:56

Vekil Çopuroğlu Başkan Taksi İle Kayseri Sokaklarında

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Yerli ve Milli Otomobil TOGG ile Kayseri sokaklarında taksi şoförlüğü yaptı. Vekil Çopuroğlu; Başkan Taksi ile hem halkı gideceği yere götürdü, hem Kayseri'nin nabzını tuttu.

Vekil Çopuroğlu Başkan Taksi İle Kayseri Sokaklarında

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, TOGG Taksi ile Kayserili vatandaşlara şoförlük yaptı.  Yerli ve Milli otomobil TOGG’u ''Başkan Taksi'' Yapan Çopuroğlu, seçim öncesi Kayseri halkının nabzını tuttu.

BAŞKAN TAKSİ SOKAKTA: 
Cumhur İttifakı'nın kalesi olarak tabir edilen Kayseri'de, AK Parti İl Başkanlığı, alışıla gelmiş uygulamaların dışına çıkarak, vatandaşların gönlüne dokundu. Kayseri'de sokak sokak gezerek, Ramazan günü vatandaşları gidecekleri yerlere bırakan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun kullandığı Başkan Taksi, büyük beğeni topladı. AK Parti Kayseri Teşkilatı'nın projesi olan ‘Başkan Taksi’ uygulamasıyla halkın arasına karışan Çopuroğlu, bizzat kendisinin kullandığı TOGG ile taksicilik yaptı. TOGG ile yanlarında duran Başkan Taksi'nin şöför koltuğunda Milletvekili Çopuroğlu'nu gören vatandaşlar, sürpriz karşısında hem şaşırdılar hem de mutlu oldu. 

AK PARTİ İL TEŞKİLATI VATANDAŞLA İÇ İÇE: 
Göreve geldiği günden bu yana Kayserili vatandaşların gönlüne dokunmasını bilen ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Fatih Üzüm ve il teşkilatı bu kez bambaşka bir uygulama ile halkın beğenisini topladı. Kayseri'de AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı Belediyelerinin başarıları halka anlatan ve sorunlarını dinleyen Çopuroğlu, yeni 5 yıl içinde umut verdi. Başkan Taksi'ye alığı vatandaşların seçimlerde kime oy vereceğini hesap etmeden gidecekleri yerlere kadar bırakan Milletvekili Çopuroğlu'nun sempatik ve samimi hallerinden etkilenen yolcuların ''Kayseri'de böyle bir uygulamaya gidilmesi çok hoş. Karşımızda milletvekili görmek ayrı bir güzel oldu. Yolculuk boyunca sohbet ederek dilek ve isteklerimizi iletme imkanı bulduk'' ifadelerini kullandı.  

Önümüzdeki günlerde Başkan Taksi uygulamasının devam edeceği, kimi zaman milletvekilleri, kimi zaman belediye başkanlar, kimi zaman ise Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm'ün direksiyon koltuğunda oturacağı bilgisine ulaşıldı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz