YEREL
Giriş Tarihi : 24-02-2024 12:40   Güncelleme : 24-02-2024 16:52

Sedat Kılınç'tan Kandil mesajı

İyi Parti Kayseri Melikgazi Belediye Başkan adayı Sedat Kılınç, Berat Kandil'ini kutladı.

Sedat Kılınç'tan Kandil mesajı

İyi Parti Kayseri Melikgazi Belediye Başkan adayı Sedat Kılınç, vatandaşların Berat Kandili'ni kutladı.
Berat Kandili'nin bereketli geçmesini temenni eden Sedat Kılınç:" Bu özel gecede Allah'ın mağrifeti ve bereketiyle dolu olmanız dileğiyle.. Berat Kandili'niz mübarek olsun" dedi.



SEDAT KILINÇ'IN ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
31 Mart Yerel seçimlerde İyi Parti Kayseri Melikgazi Belediye başkan adaylığını duyuran Sedat Kılınç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her mahalleyi karış karış gezerek vatandaşlarla iç içe olan Sedat Kılınç, değişimin şart olduğunu vurguluyor.
Sedat Kılınç, seçilmesi durumunda gerçekleştirmek istediği projeleri vatandaşlarla paylaşıyor. Kılınç'ın önceliği ise mülteci sorunu...
Sedat Kılınç,  Bahçeli ev desteği, Entüstiriyel kenevir üretimi ve süt projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak, Kapalı çarşı ve  Kazancılar esnafıyla bir araya geledi.

"ARTIK YETER"
Seçim çalışmalarına devam eden Sedat Kılınç, son olarak Kapalıçarşı ve Kazancılar esnafıyla bir araya geldi. "Artık Yeter!" diyen Kılınç: Kapalı çarşı ve Kazancılar esnafımızı ziyaret ederek ,sorunlarını dinledik. Çözüm önerilerimizi ve projelerimizi anlattık. Her daim esnafımızın yanında olacağız. Artık yeter ,Melikgazi iyi olacak" ifadelerini kullandı. 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir