MAGAZİN
Giriş Tarihi : 25-01-2024 12:47

Selin Ciğerci'ye ŞOK!

Fenomen ve aynı zamanda güzellik merkezleri bulunan Selin Ciğerci'nin tüm mal varlığına el konuldu. Ünlü fenomen o anları sosyal medya da ağlayarak paylaştı.

Selin Ciğerci'ye ŞOK!

Engin ve Dilan Polat soruşturmaları devam ederken, dikkatleri üzerine çeken fenomenler inceleme altına alınmıştı. Birçok fenomenin yanı sıra, hem fenomen hem de güzellik merkezleri sahibi Selin Ciğerci'de o kervana katıldı. Sosyal medya da büyük bir hayran kitlesi bulunan Selin Ciğerci, o anları sosyal nedya hesabından gözyaşları içinde anlattı.

"BEN VERGİ REKORTMENİ OLDUM"
Sadece işi ve özel hayatıyla gündeme gelen Selin Ciğerci ve hayranları şok oldu. Kara para aklama dosyasına dahil edilen ünlü fenomenin tüm mal varlıklarına el konuldu. Ay sonunun geldiğini ve çalışanlarının maaşını ödeyemediğini aynı zamanda faturalarını da ödemekte güçlük çektiğinden bahseden Ciğerci o anları sosyal medya hesabından isyan ederek paylaştı. Instagram hesabında takipçileriyle dertleşen Ciğerci: "Bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Soruşturmaya girdiğim için vallahi mutluyum, sorun yok. Kimseye ödeme yapamıyorum, çalıştığım insanlar, tüm ailem, herkesin hesapları kapandı. Şubat başı geldi, maaşlar geldi, çalıştığım üreticilere mahcup oldum. Ben 40 yaşında bir kadınım. Benim ve ailemin bir itibarı var. Sizlere her gün şubemde ben öyle şeyler yapmadım diye konuşup dertleşiyorum. Ama ben çok yoruldum. Neler yaşıyorum sizlere asla belli etmiyorum ama çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı. Ben sizinle olmayı çok seviyorum. Çalışıyorum, vergimi de ödüyorum. Tüm günüm sizinle geçiyor. Çalışmaya başladığım günden beri ülkeme toplam 60 milyon TL vergi ödedim. Sevgili hanımlar evden kaçtım, bir kişiden borç almadım. Korsan taksicilik bile yaptım ama bu süreçte ilk kez borç aldım. Ayıp değil evet ama ben bunlar hak etmedim lütfen bir an önce sonuçlansın. Neyi hak ediyorsam onu yaşamak istiyorum" dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Konuştukça gözyaşlarına hakim olamayan Ciğerci: "Kim ne yaptığını bilmiyorum ama ben kendimi biliyorum. Çok yoruldum... Annemin emekli maaşına kadar her şey kapalı. lütfen bir an önce sonuçlansın. Suçum varsa, bir şey yaptıysam yaşamak istiyorum. Yapmadıysam da bir an önce bitsin. Ben kendimi biliyorum. Yalvarırım bitsin. Ben ağız tadıyla çalışmak istiyorum. Lütfen, yalvarıyorum. Ben para aklamayı değil, kazanmayı biliyorum. Eski eşim Gökhan Çıra, Tuzlaspor olayıyla ilgili takipsizlik kararı aldı. Benim güzellik merkezim üzerinden para aklandığı söylenmişti. Kim bana bunu yaşattıysa karmasını yaşasın. Soruşturma açıldığında yurtdışı yasağı geleceğini biliyorduk bana 'Amerika'ya git' dediler. Ben ne yaptım da kaçayım? Kafa gerçekten gitti. Sağlıklı bir beynim kalmadı."

"TEŞEKKÜR EDERİM GÖKHAN ÇIRA"
Zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen fenomenin eski eş detayı da oldukça dikkat çekti. Eski eşi Gökhan Çıra'nın kendisine destek olduğunu söyleyen Ciğerci: "Bu süreçte tüm faturalarımı internet, telefon vs. çalışanlarım, arkadaşlarım ve eşleri ödüyor. Hiç birini unutmayacağım. Kızımın babasının da kapalı her şeyi ama onun yaptıklarını, mağdur olmayalım diye yapmaya çalıştıklarını asla unutmayacağım. Teşekkür ederim Gökhan Çıra" ifadelerini kullandı.



SELİN CİĞERCİ KİMDİR?
İstanbul'da 1984 yılında Okan Ünsal olarak doğdu. Babası Konyalı, annesi Kastamonuludur. Kendisi transseksüeldir. 2014 yılında Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır. 2017'de pop müzik kariyerine başlamıştır. Aynı yıl cinsiyet değiştirme ameliyatına girdi ve şimdiki adını aldı.

28 Ekim 2019'da futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yaptı. 10 Eylül 2021 tarihinde Gökhan Çıra ile aralarında çeşitli fikir ayrılıkları olduğu gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşanmıştır. 5 Ocak 2022'de çıkan haberlerde Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın barıştığı bildirildi. Çift, yeniden 16 Mayıs 2022 tarihinde evlendi. Aynı yılda çift, yeniden boşandı.

Kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir